Suraskite gydytoją ir užsiregistruokite vizitui

Filtravimas:
Pasidalinkite geriausiais daktarais su savo draugais!
Facebook Facebook Dalintis
Psichologas Ineta Žukauskaitė

Ineta Žukauskaitė

Ineta Žukauskaitė yra Psichologė ir konsultuoja Vilniuje. I. Žukauskaitė pacientus priima PRIVATUS PSICHOLOGĖS INETOS ŽUKAUSKAITĖS KABINETAS.

Pasidalinkite geriausiais daktarais su savo draugais!
Facebook Facebook Dalintis
  • Paslaugos ir kainos:

    Paslauga Kaina Trukmė
    Psichologo konsultacija (75 min) Konsultacija apie Jums rūpimus klausimus arba situacijas 80 EUR 75 min.
    Konsultacija poroms (75min) Konsultacija apie Jums rūpimus klausimus arba situacijas 120 EUR 75 min.
    Vaikų ir paauglių konsultacija Konsultacija skirta vaikų ir paauglių situacijoms spręsti. 80 EUR 70 min.

Apie specialistą:

Taikau geštalto terapijos, kognityvinę elgesio terapijos, egzistencinę psichoterapijos ir holistinės terapijos žinias. Taip pat naudoju pasyvias ir dinamines meditacijas bei sąmoningumo būdus.

Psichologinių konsultacijų tikslas leisti Jums pažinti savo nemalonias tiesas, šešėlius ir savisaugos mechanizmus, kurie trukdo iš tikrųjų džiaugtis gyvenimu su savimi ir kitais.Mano, kaip specialisto tikslas yra padėti Jums tapti dalimi Jūsų augimo, savirealizacijos ir sąmoningumo, kuris Jums padės gyventi geresnę šiandieną. Laikas su manimi yra tam, kad įveiktumėte savo kančią net jeigu daugelis metų buvote įstrigę skausme.

Šiuo metu studijuoju Humanistinės ir egzistencinės psichoterapijos institute. Mano darbas yra supervizuojamas didelę patirtį turinčio šios srities supervizoriaus. Nuolat tobulinu savo žinias.

• Kalba šiomis kalbomis:
Lietuvių
Rusų
Lenkų
Anglų

• Mokslai:
Humanistinės ir egzistencinės terapijos institutas (egzistencinė terapija)
Psichologijos magistras, VDU
Psichologijos bakalauras, MRU

• Kvalifikacijos tobulinimas:
Osho meditacijų kursas
Pažink save - savęs pažinimo vertė ir ribos: tai, kas nesąmoninga (Edinburgo universitetas, kursas)

• Asociacijos
Rytų Europos egzistencinės terapijos asociacija

Palikti atsiliepimą

Komentarai

Atsiliepimus gali palikti tik pas šį gydytoją apsilankę manodaktaras.lt vartotojai. Atsiliepimų publikavimo ir administravimo manodaktaras.lt svetainėje ir programėlėje taisykles rasite čia

2023-10-20 | Rekomenduoja

Emociškai, dvasiškai ir intelektualiai brandi psichologė. Padeda save suprasti, pamatyti savo įsitikinimus ir poreikius. Jaučiasi empatija, atjauta ir vidinis stuburas. Psichologė natūraliai sukuria pasitikėjimo jausmą, lengva būti kartu per sunkias akimirkas. Specialistė nuolat gilina savo žinias, todėl jaučiasi darbo efektyvumas, naudoja įvairius metodus. Kartais užduoda namų darbų, rekomenduoja pasiskaityti knygą, pažiūrėti filmą. Matosi, kad psichologė labai myli savo darbą ir dirba nuoširdžiai. Galima suderinti nuolatinį laiką, tačiau esant poreikiui kiekvieną kartą užsirašyti skirtingu laiku, gyvai arba nuotoliu - labai patogu. \ Tuomet, kai atėjau pas Jus griuvo santuoka, verslas ir buvau gilioje duobėje, nemokėjau džiaugtis gyvenimu. Jūsų dėka toliau judu į priekį, turiu teisingus vidinius nustatymus ir žinau, kaip sau padėti ištikus iššukiams vėl. Ačiū Jums, Ineta.

2023-07-14 | Rekomenduoja

Very good, she speaks English professionally and was very attentively listening to my issues.

2023-04-17 | Rekomenduoja

Работаю с Инетой где-то 4 месяца, и очень доволен тем, сколько прогресса смог достичь. Пришёл на фоне проблем с отношениями, а в итоге вскрыл очень много вещей, в которых сам себе не признавался или не осознавал. Мне очень нравится подход Инеты, она очень такая деловая, и наши сеансы проходят весьма насыщенно. После нашей работы я понял, что с прошлым психологом даже верхушку айсберга своих проблем не увидел. Я ходил как на индивидуальный сеанс, так и на парный, и вот парный я бы сказал что не очень задался. Партнерке не понравился стиль Инеты, она предпочитает более мягких специалистов. Индивидуальные сеансы немного длиннее, чем в среднем по рынку, плюс есть возможность обсудить что-то небольшое вне сеансов. Также понравилось то, что Инета задаёт домашние задания (часто очень интересные), что помогает как-то скрасить время между сеансами плюс поработать самостоятельно. Мне очень нравится работать с Инетой, планирую продолжать и дальше.

2023-04-07 | Rekomenduoja

Puiki savo srities ekspertė, po pirmo susitikimo pagalvojau ką aš čia pamiršau, bet sekantis mūsų susitikimai apvertė viską aukštin kojom. Pradėjau girdėti ir suprasti savo partnerę, nors atrodo, kad kalbėjome ta pačia kalba. Iki šiol esame kartu, nors atrodė, kad santykiai yra negelbėjami. Tad nuoširdžiausios rekomendacijos dėl Inetos! Esu dėkingas likimui, kad mus suvedė!

2022-07-16 | Rekomenduoja

Ineta was very professional! She helped me feel better and more confident after the conversation. I started to think differently. Very much recommend her!

2022-05-07 | Rekomenduoja

Rekomenduoju Inetą Žukauskaitę kaip profesionalią psichologę, šiltą ir malonų žmogų. Pasijutau daug geriau jau po pirmų konsultacijų. Ineta, tikrai padėjote, ačiū Jums!

Gydytojus vertinti ir atsiliepimus rašyti gali tik prisijungę vartotojai. Prisijungti