Suraskite gydytoją ir užsiregistruokite vizitui

Filtravimas:
Pasidalinkite geriausiais daktarais su savo draugais!
Facebook Facebook Dalintis
Gastroenterologas Evelina Ruibienė

Evelina Ruibienė

Evelina Ruibienė yra Gastroenterologė, Medicinos gydytoja ir konsultuoja Kaune. E. Ruibienė pacientus priima Kardiolitos klinikos, Savanorių pr. 423, Kaunas, Šiaulių Affidea klinika, Kauno Affidea klinika.

Pasidalinkite geriausiais daktarais su savo draugais!
Facebook Facebook Dalintis
  • Paslaugos ir kainos:

    Paslauga Kaina Trukmė
    30 minučių vizitas nenurodyta 30 min.
  • Paslaugos ir kainos:

    Paslauga Kaina Trukmė
    Virškinimo sistemos (kepenų, kasos, tulžies pūslės ir tulžies latakų) echoskopija 55 EUR nenurodyta
    Bendras pilvo tyrimas: virškinimo sistemos ir inkstų echoskopija 79 EUR nenurodyta
    Intraveninė nejautra (gastroskopijos metu) 109 EUR nenurodyta
  • Paslaugos ir kainos:

    Paslauga Kaina Trukmė
    Gastroskopija 109 EUR nenurodyta
    Gastroskopija ir kolonoskopija 279 EUR nenurodyta
    Kolonoskopija 169 EUR nenurodyta

Apie specialistą:

• Licencijos:
MPL-26278 Gydytojas gastroenterologas
MPL-21486 Medicinos gydytojas

Palikti atsiliepimą

Komentarai

Atsiliepimus gali palikti tik pas šį gydytoją apsilankę manodaktaras.lt vartotojai. Atsiliepimų publikavimo ir administravimo manodaktaras.lt svetainėje ir programėlėje taisykles rasite čia

2023-11-27 | Rekomenduoja

Tik patys geriausi ir šilčiausi atsiliepimai apie šią gydytoją. Pirmą kartą sutikau ant tiek kruopščiai į savo darbą žiūrinčią gastroenterologę. Kaip jau kažkas ir rašė, kad ši gydytoja ne vien gydo simptomus, bet ir nuodugniai, nuosekliai ieško visam tam priežasčių, kitaip sakant, viską tiria "nuo šaknų". Taipogi, lb viską aiškiai paaiškina, pataria, negaili savo laiko ir ilgesniam pokalbiui. Ši gydytoja ne tik, kad yra stipri savo srities specialistė, bet lb dar ir šiltas, mielas ir paprastas žmogus. 100%rekomendacijos

2023-11-22 | Rekomenduoja

As esu nustebes, kad Lietuvoje yra tokiu nuostabiu gydytoju, skyre laiko belekiek, paaiskino ypac nuosekliai situacija.Man labiausiai patiko , kad yra daktaras kuris iesko priezasties, o ne gydo nuo simptomu.Vnz rekonenduoju tikrai!!!

2023-11-21 | Rekomenduoja

Turėjau problemų su skrandžiu, užklupdavo dideli skausmai. Aplankiau visus Kauno ligoninių priėmimo skyrius, niekas nepadėjo. Apsilankius pa gyd. Eveliną Ruibienę, liga buvo nustatyta, paskirtas gydymas ir problemos baigėsi. Ačiū Gydytojai už profesionalumą, supratingumą, patarimus ir t.t. Jei Dievas siuinčia anglelus į žemę, tikiu, kad jie atrodo kaip ši Gydytoja. Ačiū jums.

2023-10-01 | Rekomenduoja

Tikriausiai nėra nieko baisiau, kai liga pasibeldžia į tavo ar tavo artimo duris. Tada norisi rasti gydytoją, su patirtimi, žiniomis, supratingumu, mokantį išklausyti, patarti ir įvertinti realę situaciją. Evelina Ruibienė būtent toks žmogus. Daktarė iš didžiosios raidės. Palaimintos įstaigos kuriose Jūs dirbate, atiduodate savo profesionalumą, žinias ir save. Jūs pavyzdys visiems daktarams ir daugeliui žmonių. Dar kartą dėkoju už konsultaciją, kuri gal net išgelbės žmogaus gyvybę, kad ir kokia sudėtinga situacija. Ačiū Jums išlikite ir toliau tokia puiki gydytoja bei būkite pavyzdžiu kitiems.

2023-09-20 | Rekomenduoja

Gydytoja labai maloni. Aiškiai paaiškino simptomus ir suteikė informaciją. Dėkoju.

2023-09-20 | Rekomenduoja

Nuostabi gydytoja. Suteikė daug naudingos informacijos, paskyrė visus reikalingus tyrimus, kurių dėka atradome liga, kurios ilgai ieškojau. Rekomenduoju 100%.

Gydytojus vertinti ir atsiliepimus rašyti gali tik prisijungę vartotojai. Prisijungti