Suraskite gydytoją ir užsiregistruokite vizitui

Filtravimas:
Pasidalinkite geriausiais daktarais su savo draugais!
Facebook Facebook Dalintis
Psichologas Modestas Stefanovič

Modestas Stefanovič

Modestas Stefanovič yra Psichologas ir konsultuoja Vilniuje. M. Stefanovič pacientus priima PRIVATUS PSICHOLOGO MODESTO STEFANOVIČ KABINETAS.

Pasidalinkite geriausiais daktarais su savo draugais!
Facebook Facebook Dalintis
  • Paslaugos ir kainos:

    Paslauga Kaina Trukmė
    Individuali psichologo konsultacija (70 min) Konsultacijos trukmė 70 min. Individualus priėjimas prie kiekvieno kliento, paisant visuotinai pripažįstamų metodikų, mokslinių tyrimų ir mano asmeninės praktikos patirčių. Pirmas pokalbis skirtas atvejo apibūdinimui, problemų nustatymui, tarpusavio ryšio užmezgimui. Tęsiant terapiją, visada siūlau planą, nustatome temas, tikslus, pasiūlau praktines užduotis - namų darbus. 80 EUR 70 min.
    Nuotolinė videokonsultacija Nuotolinės konsutacijos trukmė 70 min. Individualus priėjimas prie kiekvieno kliento, paisant visuotinai pripažįstamų metodikų, mokslinių tyrimų ir mano asmeninės praktikos patirčių. Pirmas pokalbis skirtas atvejo apibūdinimui, problemų nustatymui, tarpusavio ryšio užmezgimui. Tęsiant terapiją, visada siūlau planą, nustatome temas, tikslus, pasiūlau praktines užduotis - namų darbus. 80 EUR 70 min.
    Konsultacija porai (75 min) Trukmė - 75 min. Konsultacija vyksta bendraujant tryse - psichologas ir pora. Aktualu norint patobulinti tarpusavio supratimą, santykių kokybę, pasidalinti rolėmis ir siekti tikslo drauge. Terapija padeda efektyviau komunikuoti ir spręsti iškilusias problemas. Pagelbsti žmonėms priimant sprendimą esant pasimetimo būsenoje. Mano, kaip psichologo užduotis - išgirsti ir perteikti abiem pusėm suprantama kalba, kiekvieno poziciją, padėti išsiugdyti maksimaliai abiem pusėm priimtiną ir suvokiamą komunikavimo strategiją, panaikinti arba kuo labiau sumažinti abejones, nežinojimą, neužtikrintumą. Siekiama išgauti atvirumą, nuoširdžias ir užtikrintas išvadas. Patirtis naudinga sprendžiant konfliktus, planuojant ateitį, o taip pat gilinantis į artimą žmogų. 100 EUR 75 min.

Apie specialistą:

Teikiu konsultacijas gyvai ir nuotoliniu būdu Vilniuje. Dirbu su suaugusiais, vaikais/paaugliais nuo 7m., poromis. Savo darbo metodiką grindžiu kognityvine elgesio terapija, taikau ir kitus pasiteisinančius metodus atsižvelgiant į kiekvieną atvejį atskirai. Terapijos eiga: savęs, bei aplinkos pažinimas ir analizė. Problemų išsikėlimas.Kenksmingų vidinių ir išorinių veiksnių nustatymas. Sąmoningi sprendimai ir veiksmai siekiant pakeisti gyvenimą norima kryptimi. Stebėjimas, rezultatų ir išvadų aptarimas. Skiriu užduotis namų darbams, su klientais visada nustatome temas ir darbo planą.

• Kalba šiomis kalbomis:
Lietuvių
Rusų
Anglų
Lenkų

• Mokslai:
Aukštasis universitetinis išsilavinimas

Palikti atsiliepimą

Komentarai

Atsiliepimus gali palikti tik pas šį gydytoją apsilankę manodaktaras.lt vartotojai. Atsiliepimų publikavimo ir administravimo manodaktaras.lt svetainėje ir programėlėje taisykles rasite čia

2023-09-07 | Rekomenduoja

Aukšto emocinio intelekto psichologas. Nepasiduoda kliento manipuliacijoms. Padeda efektyviai save pažinti. Padeda nustoti apgaudinėti save ir geriau save pažinti. Psichologas yra atsakingas, punktualus ir konkretus. Patinka, kad gerbia mano ir savo laiką, neatšaukinėja konsultacijų ir visada atsiunčia priminimą. Yra susidomėjęs klientu ir jaučiasi atsidavimas, ko trūksta užsisedėjusiems psichologams, kurie turi menką ir ribotą pasaulėžiūrą. Vertas nurodytos kainos. Sėkmės darbuose, Modestai.

2023-06-26 | Rekomenduoja

Lankėmes pas psichologą su vyru, terapija tikrai buvo turininga, gavome nemažai pasiūlymų, patarimų, kuriuos naudojant, situacija šeimoje gėrėjo. Manome, kad Modestui gerai sekasi iškomunikuoti, paaiškinti dalykus paprastais žodžiais. Patiko tai, kad nebuvo šališkas, konsultacijų metu jautėm, kad abu galime pasireikšti (su vyru). Užskaitome, kaip labai naudigą patirtį ir dėkojame :)

2023-01-24 | Rekomenduoja

Modestas sukuria saugią aplinką, todėl nekilo jokių nesklandumų išsipasakojant. Jis gilinasi į problemas ir priverčia į viską pažiūrėti iš kito kampo, užveda ant kelio kaip spręsti kilusius nesklandumus. Labai rekomenduoju.

2023-01-16 | Rekomenduoja

Labai padejo konsultacijos. Rekomenduoju zmonems, kurie turi problemu santykiuose su tevais.

2022-11-08 | Rekomenduoja

Modesto bendravimo būdo ir metodikos efektyvumas ženkliai pastebimas po pirmo susitikimo. Džiaugiuosi galimybe spręsti savo ilgai savyje slėptus nemalonius įvykius jo lydymas.

2022-07-30 | Rekomenduoja

Noreciau rekomenduoti si specialista. Lankemes su vaikinu poru terapijoje, nesitikejome nieko ypatingo, taciau likome maloniai nustebinti. Psichologas nuo pat pradziu suprato musu situacija, susidare ispudis, kad zinojo dalykus, mums apie tai dar nespejus papasakoti:) Patiko neviniojimas i vata, atvirumas, aiskus patarimai ir uzduotys. Lankemes 2 men. per salyginai trumpa laika issprendeme daug klausimu, esame labai patenkinti.

Gydytojus vertinti ir atsiliepimus rašyti gali tik prisijungę vartotojai. Prisijungti