Suraskite gydytoją ir užsiregistruokite vizitui

Filtravimas:

TAPK SVEIKAS

Registruotis
Darbo laikas:
  • I 08:00 - 20:00
  • II 08:00 - 20:00
  • III 08:00 - 20:00
  • IV 08:00 - 20:00
  • V 08:00 - 20:00
  • VI 10:00 - 15:00
  • VII nedirba
Atsiskaitymo būdai:
  • Grynieji
  • Banko kortelės
  • Pavedimas

TAPK SVEIKAS

Išsikėlėme sau sunkų tikslą – padėti Jums keisti save. Nustoti sėdėti nuo ryto iki vakaro darbe, namie, mašinoje, prisiversti prieš darbą ar po jo išeiti pasivaikščioti ar pasimankštinti – daugeliui - neįmanoma misija. Tai vyksta iki tol, kol skausmas ar kita liga Jus priverčia ieškoti pagalbos internete. Medicinos įrangos gamintojai stebėjo šios problemos mąstą ir paruošė sprendimus - t.y. sukūrė technologijas, padedančias žmogui lengviau ir greičiau pašalinti skausmą, atstatyti suglebusius raumenis ar pašalinti nereikalingus riebalus ant Jūsų liemens. Mes išrinkome šiuo metu pačią efektyviausią pasaulyje kineziterapinę skausmo malšinimo, raumenų atstatymo, reabilitacijos po traumų ir kūno estetikos įrangą, perėmėme iš įrangos gamintojų, jų atstovų ir partnerių patirtį ir tai apjungėme. Tapk Sveikas klinikoje greitai numalšinsime tiek ūmų, tiek ir lėtinį skausmą, Jūs galėsite grįžti prie kokybiško gyvenimo. Mes tikime - šis teigiamas potyris paskatins Jus toliau tobulėti ir patirti ar susigrąžinti jausmą, kad Jūs esate sveikas, galite komfortiškai judėti, žaisti su vaikais ar anūkais. Tikslui pasiekti Jums reikia tik noro ir valios, visa kita – mūsų rūpestis.

Kodėl verta rinktis mus?

Jau po pirmo apsilankymo pajusite mažesnį skausmą sėdint, vairuojant, miegant ar dirbant. Taikydami pažangiausius šiuolaikiškus mokslo patvirtintus metodus ir įrangą, parenkame efektyviausias gydymo priemones – kineziterapijos procedūras, gydomąjį masažą, elektroterapiją, kinezioteipavimą, lazerio terapiją ar funkcinę magnetinę stimuliaciją.
K-Laser lazerio pagalba ūmų skausmą pašalinsime per 1-2 kartus ar 1-2 dienas. Ilgalaikiam rezultatui išlaikyti prireiks 1 savaitės ir 4-6 procedūrų, lėtinio skausmo šalinimui prireiks 2-3 savaičių ir 6-12 procedūrų.

Reabilitacijos laiką po traumų, lūžių, patempimų sumažiname iki 50%.

Šlapimo nelaikymą po gimdymo, čiaudant, juokiantis, sunkiai keliant ar sportuojant šaliname funkcinės magnetinės stimuliacijos aparatu Magneto Stym iki 2 mėn.

Jeigu Jums reikia tik tobulesnių kūno formų – siūlome efektyviausią įrangą, apjungiančią net 5 pažangiausias technologijas ir po 2 savaičių Jūsų odos „apelsino žievelės“ paviršius, kūno riebalų sankaupos ženkliai sumažės, o odos spalva grįš į buvusią anksčiau.

Sveikatingumo mankšta grupėje iki 3-4 žmonių vėdinamoje ar šildomoje kineziterapijos salėje Jums patogiu metu ir savaitgaliais.

Mūsų klientai išeina su šypsena, o grįžta tik paskanauti kavos.