Suraskite gydytoją ir užsiregistruokite vizitui

Filtravimas:
Pasidalinkite geriausiais daktarais su savo draugais!
Facebook Facebook Dalintis
Psichologas Viktorija Vydūnaitė

Viktorija Vydūnaitė

Viktorija Vydūnaitė yra Psichologė, Medicinos psichologė ir konsultuoja Vilniuje. V. Vydūnaitė pacientus priima Privatus psichologės Viktorijos Vydūnaitės kabinetas.

Pasidalinkite geriausiais daktarais su savo draugais!
Facebook Facebook Dalintis

Apie specialistą:

Konsultacijų kryptys:
Suaugusieji, Šeima/pora.

Individualiai padedu žmonėms geriau suprasti ir priimti savo patirtis bei jausmus, keisti savo požiūrį, elgesį, santykį su aplinka vardan geresnės savijautos, didesnės energijos ir gyvenimo džiaugsmo. Teikiu specializuotą psichologinę pagalbą įvairias traumas patyrusiems žmonėms.
Konsultuodama poras padedu partneriams geriau suprasti vienam kitą, išmokti klausytis vienam kito išgirstant širdimi, palaikyti vienam kitą ir stiprinti tarpusavio ryšį.
Žmonės dažnai ilgai dvejoja, ar kreiptis į psichologą. Visgi, pasiryžę ir atėję po susitikimo ar kelių, pasidalina, kad gailiuosi vienintelio dalyko – kad neatėjo pas mane anksčiau.
Tikiu ir kasdien įsitikinu, kad kiekvienas žmogus yra apdovanotas neribotomis galimybėmis augti kaip asmenybė. Kasdienybė yra reikli ir įpareigojanti. Kai lėktuve sumažėja oro slėgis, patariama deguonies kaukę pirmiausiai užsidėti sau. Taip ir kasdieniame gyvenime ypatingai svarbu skirti kokybiško laiko sau.

• Licencijos:
ASL-06506 Medicinos psichologas

• Kalba šiomis kalbomis:
Lietuvių
Anglų

• Mokslai:
EMDR Europe akredituota specialistė, 2023
LSMU Kognityvinės ir elgesio psichoterapijos studijos, 2021-2024
Magistro studijos: Klinikinės psichologijos magistras, Vilniaus universitetas
Bakalauro studijos: Psichologijos bakalauras, Vilniaus universitetas

• Kvalifikacijos tobulinimas:
Baimės sistemos terapiniame darbe, M.Guilding, 2023.10 (8 val.)
Tarptautinė XI-a Vilniaus traumų psichologijos konferencija, 2023.03 (6 val.)
Geštaltinės psichoterapijos mokymai, Praktinės psichologijos studijų centras, 2000-2001 (750 val.)

• Asociacijos
Lietuvos traumų psichologos asociacija
Lietuvos psichologų sąjunga

Palikti atsiliepimą

Komentarai

Atsiliepimus gali palikti tik pas šį gydytoją apsilankę manodaktaras.lt vartotojai. Atsiliepimų publikavimo ir administravimo manodaktaras.lt svetainėje ir programėlėje taisykles rasite čia

2024-03-03 | Rekomenduoja

Viktorijos įžvalgūs pastebėjimai ir susimąstyti verčiantys klausimai leido man suprasti savo baimes ir elgesį. Ji įgalino mane sukurti sveikesnius reakcijos mechanizmus ir suteikė man įrankių, reikalingų sudėtingose situacijose būti ištvermingai ir elgtis užtikrintai. Tai padarė ilgalaikį poveikį ne tik mano profesiniam, bet ir asmeniniam gyvenimui.

2024-02-13 | Rekomenduoja

Konsultacijas lankiau pusmetį. Kreipiausi, nes dėl susiklosčiusių gyvenimo aplinkybių jaučiau, kad visko per daug. Jaučiausi, kad nebegaliu funkcionuoti. Konsultacijos padėjo man išsišnekėti, pažiūrėti į situacijas kitu kampu. Taip pat paskatino nenustumti savęs į paskutinę vietą, išmokau elgtis labiau užtikrintai. Jaučiuosi tvirčiau ir dabar bandau spręsti problemas pati. Iki kol jų vėl bus per daug. Dėkoju jums.

2024-02-10 | Rekomenduoja

Darbas su jumis buvo labai naudingas ir davė daug teigiamų ir ilgalaikių pokyčių mano tiek profesiniame, tiek asmeniniame gyvenime. Konsultacijos įnešėte džiaugsmo ir drąsos, kai to labai trūko.

2024-01-30 | Rekomenduoja

Konsultacijos padėjo man įveikti kylančius iššūkius, taip pat atrasti stiprybės ir pasitikėjimo savimi jausmą. Man patiko taikomi metodai, technikos bei skiriamos užduotys. Susitikimų metu išmokti elgesio modeliai tapo neatsiejama mano kasdienio gyvenimo dalimi, padedančia išlaikyti sveikesnį mąstymą ir puoselėti darnius santykius mano gyvenime.

2024-01-23 | Rekomenduoja

Viktorija Vydūnaitė - šilta, rūpestinga ir mėgstanti savo darbą psichoterapeutė. Pradėjome dirbti kuomet turėjau susikaupusių gyvenimo problemų. Eigoje viskas lengvėjo ir pasidarė aiškiau. Esu labai dėkinga už gražų ir efektyvų darbą kartu.

2024-01-23 | Rekomenduoja

Nuo pat pirmo susitikimo Viktorija sukūrė saugią ir empatišką aplinką, kurioje jaučiausi patogiai dalindamasi savo rūpesčiais ir baimėmis dėl savo santykių su vadovais. Jos gebėjimas įdėmiai klausytis ir pateikti įžvalgų grįžtamąjį ryšį iš tikrųjų parodė puikius Viktorijos, kaip psichologės, darbo įgūdžius. Nuodugniai vesdama Viktorija padėjo man geriau suprasti save ir savo reakcijas į iššūkius, su kuriais susidūriau darbe. Ji įsigilino į mano situaciją ir pasiūlė praktinių būdų, kaip įveikti stresą ir nerimą, susijusį su mano vadovais.

Gydytojus vertinti ir atsiliepimus rašyti gali tik prisijungę vartotojai. Prisijungti