Suraskite gydytoją ir užsiregistruokite vizitui

Filtravimas:
Pasidalinkite geriausiais daktarais su savo draugais!
Facebook Facebook Dalintis
Psichologas Rasa Vyšniauskienė

Rasa Vyšniauskienė

Rasa Vyšniauskienė yra Psichologė, Medicinos psichologė ir konsultuoja Kaune. R. Vyšniauskienė pacientus priima Psichologė Rasa Vyšniauskienė.

Pasidalinkite geriausiais daktarais su savo draugais!
Facebook Facebook Dalintis

Apie specialistą:

Konsultacijų metu man svarbiausias geranoriškas, nuoširdus ir palaikantis santykis, kurio dėka žmogus praplečia savęs suvokimą ir elgesio ribas. Saugioje aplinkoje lengviau tyrinėti save, savo santykius, eksperimentuoti, išbandyti naujus elgesio būdus, išreikšti užspaustus jausmus ir užbaigti nepabaigtus dalykus. Mane labiausiai įkvepia galimybė pamatyti, kaip klientai atranda savo vidinį potencialą ir darną tarp jausmų, minčių bei elgesio, tampa labiau nepriklausomi ir laimingesni.

• Licencijos:
ASL-04830 Medicinos psichologas

• Kalba šiomis kalbomis:
Lietuvių

• Mokslai:
Vytauto Didžiojo universitetas, 1995-06-16, Nr. SM 027, mokyklinės psichologijos magistro kvalifikacinis laipsnis
Vytauto Didžiojo universitetas, 1993-06-29, Nr. S-016, psichologijos bakalauro kvalifikacinis laipsnis

• Kvalifikacijos tobulinimas:
Kauno Geštalto studijų centras, Darbo su individais mokymo programa (150 val.)
Kauno Geštalto studijų centras, Darbo su poromis ir šeimomis mokymo programa (120 val.)
Kauno Geštalto studijų centras, Darbo su grupėmis mokymo programa (150 val.)
Specializuota psichologinė pagalba, taikant mokslo įrodymais grįstas intervencijas ir metodikas: trumpalaikės potrauminio streso eklektinės terapijos metodas (BEPP)
Nuolat keliu kvalifikaciją įvairiuose seminaruose bei konferencijose. Šiuo metu mokausi LSMU Kognityvinės elgesio terapijos kurse

• Asociacijos
Lietuvos individualiosios psichologijos draugija

Palikti atsiliepimą

Komentarai

Atsiliepimus gali palikti tik pas šį gydytoją apsilankę manodaktaras.lt vartotojai. Atsiliepimų publikavimo ir administravimo manodaktaras.lt svetainėje ir programėlėje taisykles rasite čia

2023-02-27 | Rekomenduoja

Su Rasa bendravau kai nusižudė vienas iš mano draugų. Ji man padėjo išsilaikyti, kai atrodė jog nebeturiu pagrindo po kojomis. Mūsų pokalbiuose visada jaučiausi suprasta. Labai padėjo Rasos praktinės užduotys, kai jaučiausi taip blogai, kad nežinojau ko imtis, ji visada turėdavo ką pasiūlyti. Nors gedulo kelias nebuvo lengvas, džiaugiuosi gavusi pagalbą, kurios man taip reikėjo. Dabar jaučiuosi su netektimi susitaikiusi, esu labai dėkinga.

2022-12-14 | Rekomenduoja

Psichologės Rasos konsultacijos buvo man tikrai naudingos. Profesionali, gerai jaučia pašnekovą, supratinga, maloniai bendrauja. Po konsultacijų jaučiuosi daug tvirčiau tvarkydamasi su problemomis - padidėjo pasitikėjimas savo jėgomis, atradau naujų būdų pažvelgti į savo situaciją. Esu labai dėkinga! :)

2022-12-13 | Rekomenduoja

Labai patiko ši gydytoja, davė daug naudingų įrankių, kurie padėjo ir jau po kelių konsultacijų mažiau jaučiau nerimą, atsirado energijos, geresnė nuotaika. Pokalbiai buvo nuoširdūs, jaukūs ir laukiami. Ačiū Jums.

2022-12-12 | Rekomenduoja

Labai džiaugiuosi susitikimais, kuriuos turėjau su gydytoja. Iš tiesų patarė daug naudingų būdų kaip susitvarkyti su savo problemomis. Bendravimas buvo nuoširdus ir šiltas. Rekomenduoju šią gydytoją.

2022-12-12 | Rekomenduoja

Rekomenduoju šią puikią gydytoją!Gavau daug puikių žinių savo problemų sprendimui.Be galo šiltas bendravimas.Ačiū Jums už pagalbą ir didelės sėkmės Jums bei puikių pasiekimų

Gydytojus vertinti ir atsiliepimus rašyti gali tik prisijungę vartotojai. Prisijungti