Suraskite gydytoją ir užsiregistruokite vizitui

Filtravimas:
Pasidalinkite geriausiais daktarais su savo draugais!
Facebook Facebook Dalintis
Psichologas Luiza Janiškaitė

Luiza Janiškaitė

Luiza Janiškaitė yra Psichologė, Medicinos psichologė ir konsultuoja Kaune. L. Janiškaitė pacientus priima Waking Minds.

Pasidalinkite geriausiais daktarais su savo draugais!
Facebook Facebook Dalintis

Apie specialistą:

Esu psichologė, dėmesingo įsisąmoninimo praktikė, Geštalto terapijos studentė, žmogus, kuris myli pasaulį ir jame esančią gyvybę. Man yra svarbu: būti šalia ir išklausyti; Tikslas- padėti atrasti atsakymus į rūpimus klausimus sesijos metu, klientui analizuojant savąjį Aš ir jį supantį pasaulį. Siūlau profesionalias psichologines konsultacijas, kurios leidžia rasti pusiausvyrą sprendžiant esamus sunkumus. Mano paslaugos yra orientuotos į saugios terpės sukūrimą mūsų bendradarbiavimui ir kliento asmeniniam tobulėjimui ieškant atsakymų į rūpimus klausimus. Kartais galime pasijausti jog nerandame pusiausvyros savo gyvenime, tarsi gyvename kraštutinumais ar gyvenimas yra kaip amerikietiški kalneliai. Malonios emocijos verčia jaustis pakylėtai, o nemalonios- tarsi įkritimas į tamsią pelkę, iš kurios sunkus išlipti. Yra būdas gyventi harmoningą gyvenimą- analizuojant save, ugdant psichologinį atsparumą ir asmeninį sąmoningumą. Levas Tolstojus sakė: ,,Jei nori būti laimingas- būk“. Kviečiu atrasti balansą.

• Kalba šiomis kalbomis:
Lietuvių k.
Anglų k.

• Mokslai:
2020 m. įgijau psichologijos bakalauro laipsnį Vestminsterio universitete (University of Westminster), Jungtinėje Karalystėje.
2021 m. įgijau klinikinės psichologijos magistro laipsnį Utrechto universitete (Utrecht University), Nyderlanduose
2021 m. baigiau psichodiagnostikos kursą Utrechto universitete (Utrecht University), Nyderlanduose
2022m. ASIST savižudybių intervencijos mokymai,
Nuo 2022m. studijuoju geštalto terapiją Vilniaus Geštalto Institute, Lietuvoje.
2023m. baigiau "Įsisąmoninimu grįstos kognityvinės ir elgesio terapijos pagrindai“.

• Asociacijos
Lietuvos psichologų sąjunga

Palikti atsiliepimą

Komentarai

Atsiliepimus gali palikti tik pas šį gydytoją apsilankę manodaktaras.lt vartotojai. Atsiliepimų publikavimo ir administravimo manodaktaras.lt svetainėje ir programėlėje taisykles rasite čia

2022-12-27 | Rekomenduoja

Labai rekomenduoju Luiza, kad padėjo man už psichologinės problemos supratimą, nuoširdų išklausymą, saugumo suteikiančius pokalbius, padėjo man labiau pasitikėti savimi, bei už pagalba narpliojant problemas. Didelis ačiū , bei begalo rekomenduoju šia prichologę

Gydytojus vertinti ir atsiliepimus rašyti gali tik prisijungę vartotojai. Prisijungti