Suraskite gydytoją ir užsiregistruokite vizitui

Filtravimas:
Pasidalinkite geriausiais daktarais su savo draugais!
Facebook Facebook Dalintis
Psichologas Justina Šerėnaitė-Guigė

Justina Šerėnaitė-Guigė

Justina Šerėnaitė-Guigė yra Psichologė ir konsultuoja Vilniuje. J. Šerėnaitė-Guigė pacientus priima Privatus psichologės Justinos Šerėnaitės-Guigės kabinetas.

Pasidalinkite geriausiais daktarais su savo draugais!
Facebook Facebook Dalintis

Apie specialistą:

Esu psichologė Justina. Tikiu, kad atviras žvilgsnis į žmogų, įsiklausymas ir supratimas gali padėti spręsti jam kylančius sunkumus, pajudėti link pokyčių ir geresnio savęs pažinimo. Man darbe itin svarbus santykio su žmogumi užmezgimas, kadangi, kaip yra pasakęs žymus psichoteraeutas I. D. Yalom: ,,Dauguma vidinių žaizdų padaroma per santykius. Santykiai jas ir išgydo.‘‘ Savo praktikoje daugiausiai dirbu su asmenimis išgyvenančiais krizę, turinčiais trauminių patirčių, emocinių sunkumų, stokojančiais savivertės, esančiais sudėtinguose santykiuose bei priklausomų asmenų artimaisiais.

• Kalba šiomis kalbomis:
Lietuvių
Anglų

• Mokslai:
2015 – 2017 Teisės psichologijos magistro laipsnis, Vilniaus universitetas
2010 – 2015Psichologijos bakalauro laipsnis, Mykolo Romerio universitetas

• Kvalifikacijos tobulinimas:
Mokymai ,,Community reinforcement training and family training (CRAFT)’’
Seminaras ,,Darbo algoritmai susidūrus su smurtu prieš nepilanametį‘‘
Mokymai ,,Savipagalbos grupių organizavimas budintiems globotojams, globėjams, įtėviams‘‘
Mokymai ,,Pagalba traumas patyrusiems vaikams ir globėjų kompetencijų stiprinimas‘‘
Mokymai ,,Dailės terapijos metodų taikymo galimybės dirbant su vaikais‘‘
Mokymai ,,Psichoaktyviųjų medžiagų vartotojų motyvacinis interviu‘‘
Savižudybių prevencijos metodo ASIST taikymo mokymai

Palikti atsiliepimą

Komentarai

Atsiliepimus gali palikti tik pas šį gydytoją apsilankę manodaktaras.lt vartotojai. Atsiliepimų publikavimo ir administravimo manodaktaras.lt svetainėje ir programėlėje taisykles rasite čia

2022-11-10 | Rekomenduoja

Džiaugiuosi pasirinkusi šią psichologę, Justina yra kantri, užjaučianti ir jaukią atmosferą kurianti specialistė. Atsiverti ir kalbėti apie problemas su šia specialiste yra lengva, psichologė užduoda tinkamus klausimus, kurie padeda suprasti ir išsiaiškinti asmeninių problemų kilmę. Rekomenduoju šią specialistę!

2021-11-25 | Rekomenduoja

Be galo džiaugiuosi, kad atradau Justiną ir kartu dirbame toliau. Justina nebuvo pirma psichologė, surasti tinkamą specialistą užtruko nemažai laiko. Atėjau, kai jau pati nebegalėjau "susirinkti" savęs. Buvau gilioje krizėje su nepavykusiais santykiais, nusmukusia (o ir šiaip žema) saviverte, kasdienėse ašarose. Nežinojau nuo ko pradėti ir Justina puikiai padėjo. Nuoseklus darbas, empatiškas požiūris, priėmimas manęs, padėjo atsistoti ant kojų, o įvairios technikos, mokymasis pažvelgti į savo elgesį įvairiais pjūviais, padeda man augintis savivertę, susistyguoti savo gyvenimą į mažus stalčiukus. Dirbame mažais žingsneliais, jaučiu, kad sustiprėjau, kad atsiranda pasitikėjimo savimi ir tikėjimo, kad gyvenimas yra mano rankose. Justina kalba atvirai, moko matyti plačiau, tačiau kartu labai palaiko ir tas man yra labai svarbu. Esu be galo dėkinga už šią auginančią (ir vis dar besitęsiančią) kelionę. Labai rekomenduoju.

2021-11-22 | Rekomenduoja

Visada laikiau save labai stipriu žmogumi ko pasekoje viską kaupiu savyje ir bandau išspręsti pati. Ilgai atidėliojau apsilankymą pas psichologą, nes kaip gi aš tokia stipri nebeišsiverčiu. Džiaugiuosi, kad atsitiktinumo dėka suradau Justiną ir ryžausi su ja kartu dirbti. Apsilankymų metu man daug kas pasidarė aiškiau, gavau įrankius padedančius nuspręsti kaip elgtis, kaip neignoruoti emocijų ir kaip atsiversti kitiems. Rekomenduoju šią specialistę.

2021-11-22 | Rekomenduoja

Bendravimo su psichologe Justina pradžia - nerimo sutrikimai ir panikos priepuoliai, prasidėję dėl ilgalaikės įtampos darbe ir artimo žmogaus mirties, vis dažnėję ir apsunkinę gyvenimą. Psichologė nuoširdžiai rūpinosi ir žingsnis po žingsnio padėjo išmokti kaip elgtis ir įveikti šiuos sunkumus. Šiuo metu psichologė padeda gilintis į vidinį pasaulį ir vėl pajausti džiaugsmą – pažinti, priimti ir išreikšti emocijas, suprasti tai, ko iš ties noriu ir ko man reikia. Psichologė ramiai išklauso, įsigilina, yra kantri, atvira, padeda pamatyti save ir situacijas iš įvairių pusių. Suprantu, kad kelias tolimas, bet smagu, kad yra žmogus, kur padeda jame ir kuriuo galiu pasitikėti. Ačiū Justinai ir rekomenduoju ją kaip labai gerą psichologę.

2021-11-17 | Rekomenduoja

Pas psichologę lankiausi atsiradus nepagrįstam nerimui, su kuriuo negalėjau gyventi. Specialistė atidžiai išklausė mano pasakojimų, gilinosi į ankstesnes patirtis. Patiko tai, jog konsultacijos metu psichologė atrodė suprantanti mano jausmus, juos atliepė ir padėjo įsisąmoninti sunkumų kilmės priežastis. Šiuo metu su psichologo pagalba jaučiuosi susitvarkiusi su nerimu, padidėjo savivertė, atsirado didesnis pasitikėjimas savimi. Dar kartą didelis ačiū už konsultacijas.

2021-11-05 | Rekomenduoja

Justina mano antroji psichologė. Pradėjau konsultuotis grįžusi po ilgo "sėkmingo" gyvenimo užsienyje. Jaučiau, kad terapeuto pagalba būtina, norint adaptuotis po kraustymosi ir staigaus pokyčio. Po primos konsultacijos supratau, kad esu gerose rankose, galiu kalbėti laisvai ir esu išgirsta. Konsultacijų metu gavau daug palaikymo, tiek ir naudingų sudėtingų klausimų. Tikrai rekomenduoju.

Gydytojus vertinti ir atsiliepimus rašyti gali tik prisijungę vartotojai. Prisijungti