Suraskite gydytoją ir užsiregistruokite vizitui

Filtravimas:
Pasidalinkite geriausiais daktarais su savo draugais!
Facebook Facebook Dalintis
Odontologas Gabrielė Marčiukaitienė

Gabrielė Marčiukaitienė

Gabrielė Marčiukaitienė yra Odontologė ir konsultuoja Vilniuje. G. Marčiukaitienė pacientus priima Antakalnio stomatologijos centras, AND klinika.

Pasidalinkite geriausiais daktarais su savo draugais!
Facebook Facebook Dalintis

Apie specialistą:

• Licencijos:
OPL-05927 Gydytojas odontologas

Palikti atsiliepimą

Komentarai

Atsiliepimus gali palikti tik pas šį gydytoją apsilankę manodaktaras.lt vartotojai. Atsiliepimų publikavimo ir administravimo manodaktaras.lt svetainėje ir programėlėje taisykles rasite čia

2024-01-28 | Rekomenduoja

Gydytoja Gabrielė yra itin kruopšti ir maloni. Daug dėmesio skiria paciento diagnostikai, supažindinimui su būkle, duoda patarimų, kaip pagerinti dantų sveikatą. Gydytoja puikiai moka bendrauti su vaikais - mano sūnui nesukėlė jokio diskomforto bei mokėjo susitarti:) Rekomenduojame!

2023-12-27 | Rekomenduoja

Aukšto lygio kruopštumas, profesionalumas ir didelis rūpestis. Pas gydytoją lankausi jau ne pirmą kartą ir esu labai patenkinta

2023-11-26 | Rekomenduoja

Pas gydytoją Gabrielę lankiausi jau kelis kartus, labai patiko nuoširdus rūpestis, malonus bendravimas bei švelnus gydymas. Taip pat visas Antakalnio stomatologijos centro personalas bendrauja maloniai, priima su šypsena, neturiu jokių priekaištų, pasijutau patikimose rankose.

2023-07-26 | Rekomenduoja

Labai maloni gydytoja

2023-06-13 | Rekomenduoja

Labai rūpestinga, atsargi ir kruopšti gydytoja.

2023-06-07 | Rekomenduoja

Super odontologė, labai maloni, rūpestinga ir empatiška. Nuodugniai išklausinėja kas kaip, paaiškina problemas ir kaip jas galima spręsti. Tikrai rekomenduoju.

Gydytojus vertinti ir atsiliepimus rašyti gali tik prisijungę vartotojai. Prisijungti