Suraskite gydytoją ir užsiregistruokite vizitui

Filtravimas:
Pasidalinkite geriausiais daktarais su savo draugais!
Facebook Facebook Dalintis
Odontologas Daiva Medutė

Daiva Medutė

Daiva Medutė yra Odontologė ir konsultuoja Panevėžyje. Šiuo metu nėra galimybės registruotis pas gydytoją manodaktaras.lt.

Pasidalinkite geriausiais daktarais su savo draugais!
Facebook Facebook Dalintis

Apie specialistą:

Daivos Medutės specialybė – bendrosios praktikos gydytoja. Pradėjusi dirbti ji suprato, kad traukia protezavimo, dantų atkūrimo sritis, todėl tobulino savo žinias ir įgūdžius įvairiuose kursuose. „Labai malonus jausmas matyti, kaip žmogus džiaugiasi kad ir vienu atkurtu dantimi. Man atrodo kad darbas, kuris grąžina šypseną, yra prasmingas, suteikia laimės ne tik pacientui, bet ir man, kaip gydytojai“, – sakė D. Medutė.
Gydytoja protezuoja ir vieną ar kelis prarastus dantis, ir visus abiejų žandikaulių dantis. Protezavimas, pasak jos, reikalauja kruopštumo, naujų technologijų išmanymo. Gerai atkurti dantys – tai kokybiški, estetiški ir funkcionalūs protezai, kurie ir atrodo, kaip savi.
Gydytoja turi ilgametę patirtį dantų gydymo ir protezavimo srityse. Gydytoja protezuoja vieną ar kelis prarastus dantis, bei visus abiejų žandikaulių dantis. Protezavimas, pasak jos, reikalauja kruopštumo, naujų technologijų išmanymo, o gerai atkurti dantys privalo būti kokybiški, estetiški ir funkcionalūs.

• Licencijos:
OPL-04460 Gydytojas odontologas

• Kalba šiomis kalbomis:
Lietuvių
Anglų

• Mokslai:
Lietuvos Sveikatos mokslų universitetas

• Asociacijos
LR Odontologų rūmų narė

Palikti atsiliepimą

Odontologas, kuris priims jus greičiausiai

Nėra atsiliepimų

Nėra atsiliepimų

Komentarai

Atsiliepimus gali palikti tik pas šį gydytoją apsilankę manodaktaras.lt vartotojai. Atsiliepimų publikavimo ir administravimo manodaktaras.lt svetainėje ir programėlėje taisykles rasite čia

Gydytojus vertinti ir atsiliepimus rašyti gali tik prisijungę vartotojai. Prisijungti