Suraskite gydytoją ir užsiregistruokite vizitui

Filtravimas:
Pasidalinkite geriausiais daktarais su savo draugais!
Facebook Facebook Dalintis
Medicinos gydytojas Patricija Šimkūnaitė

Patricija Šimkūnaitė

Patricija Šimkūnaitė yra Medicinos gydytoja ir konsultuoja Vilniuje. P. Šimkūnaitė pacientus priima Baltic Dermatology klinika.

Pasidalinkite geriausiais daktarais su savo draugais!
Facebook Facebook Dalintis
  • Paslaugos ir kainos:

    Paslauga Kaina Trukmė
    Apgamo šalinimas lazeriu (kūno srityje) Apgamų šalinimas lazeriu atliekamas dėl daugybės priežasčių: estetiškai nepatrauklios išvaizdos, patiriamo diskomforto, nuolatinio apgamų pažeidžiamumo (pvz.: skutantis) arba nepatogios kūno vietos (kai jį trina arba spaudžia drabužiai). Apgamų šalinimas lazeriu yra moderni procedūra, padedanti greitai, saugiai ir neskausmingai šalinti nepageidaujamius gerybinius odos darinius. Reikiamas ypatingas tikslumas ir norimas estetinis rezultatas yra užtikrinamas aukštos gydytojų kvalifikacijos ir modernios įrangos dėka. Daugiau apie apgamų šalinimą lazeriu: http://balticdermatology.lt/paslaugos/apgamu-salinimas-lazeriu/ 94 EUR 30 min.
    Kapiliarų ir kitų kraujagyslinių darinių šalinimas lazeriu Kraujagysliniais dariniais vadinamos raudonos dėmės, kurios atsiranda dėl pakitusių poodinių kraujagyslių. Telangiektazijos, portveino dėmės, hemangiomos, vyšninės angiomos ir venų voratinkliniai dariniai (kapiliarai) – visi jie vadinami kraujagysliniais dariniais. Visus šiuos odos darinius galima sėkmingai gydyti Baltic Dermatology klinikoje. Daugiau apie kapiliarų ir kitų kraujagyslinių darinių šalinimą lazeriu: http://balticdermatology.lt/paslaugos/kapiliaru-ir-kitu-kraujagysliniu-dariniu-salinimas-lazeriu/ 50 EUR 30 min.
    Karpų, papilomų ir kitų odos darinių šalinimas lazeriu Karpų, papilomų ir kitų odos darinių šalinimas naudojant lazerį yra efektyvi ir moderni procedūra. Šiuo būdu odos darinius galima šalinti greitai ir nuo bet kurios kūno vietos. Reikiamas ypatingas tikslumas ir norimas estetinis rezultatas yra užtikrinamas aukštos gydytojų kvalifikacijos ir modernios įrangos dėka. Daugiau apie karpų, papilomų ir kitų odos darinių šalinimą lazeriu: http://balticdermatology.lt/paslaugos/karpu-papilomu-ir-kitu-odos-dariniu-salinimas-lazeriu/ 78 EUR 30 min.

Apie specialistą:

• Licencijos:
MPL-26236 Medicinos gydytojas

Palikti atsiliepimą

Komentarai

Atsiliepimus gali palikti tik pas šį gydytoją apsilankę manodaktaras.lt vartotojai. Atsiliepimų publikavimo ir administravimo manodaktaras.lt svetainėje ir programėlėje taisykles rasite čia

2024-02-14 | Rekomenduoja

Nuostabi gydytoja. Profesionali, maloni ir labai paslaugi. Padarė tikrai daug daugiau, nei tikėjausi :). Labai rekomenduoju.

Gydytojus vertinti ir atsiliepimus rašyti gali tik prisijungę vartotojai. Prisijungti