Suraskite gydytoją ir užsiregistruokite vizitui

Filtravimas:

VšĮ Vilniaus psichoterapijos ir psichoanalizės centras, Panevėžys

Registruotis
  • Nemuno g. 75, Panevėžys

VšĮ Vilniaus psichoterapijos ir psichoanalizės centras, Panevėžys

Sveiki atvykę į VšĮ Vilniaus psichoterapijos ir psichoanalizės centrą, Panevėžio skyrių
Šiuo metu VšĮ Vilniaus psichoterapijos ir psichoanalizės centras yra įsikūręs Vilniuje, Grigiškėse, Panevėžyje ir Palangoje.

VšĮ Vilniaus psichoterapijos ir psichoanalizės centre, Panevėžyje dirba vaikų, paauglių ir suaugusių psichologai, psichiatrai, psichoterapeutai, socialiniai darbuotojai, slaugytojos. Tai viena geriausių psichologijos, psichiatrijos klinikų Lietuvoje ir vienintelė privati gydymo įstaiga teikianti gydymo paslaugas psichikos dienos centre.VšĮ Vilniaus psichoterapijos ir psichoanalizės centre, Panevėžyje dirba vaikų, paauglių ir suaugusių psichologai, psichiatrai, psichoterapeutai, socialiniai darbuotojai, slaugytojos.VšĮ Vilniaus psichoterapijos ir psichoanalizės centre, Panevėžyje jūs būsite aptarnauti konfidencialiai ir kokybiškai.

Mes konsultuojame
VšĮ Vilniaus psichoterapijos ir psichoanalizės centre, Panevėžyje teikiamos konsultacijos ir taikomas gydymas vaikams ir paaugliams, suaugusiems, šeimoms ir poroms, senjorams. Konsultuoja vaikų ir suaugusių psichologai, psichiatrai, psichoterapeutai. Vyksta grupiniai užsiėmimai, šeimų terapijos, porų terapijos, tėvystės įgūdžių lavinimo grupės.

Mūsų gydymo būdai
VšĮ Vilniaus psichoterapijos ir psichoanalizės centre, Panevėžyje naudoja klasikinius, mokslo aprobuotus ir pasaulyje žinomų draugijų ir asociacijų pripažintus gydymo metodus ir konsultavimo būdus bei progresyviausius medikamentus. Diegiami ir naujausi medicinos pasiekimai, ypač – gydant įvairias priklausomybes, psichines ligas.