Suraskite gydytoją ir užsiregistruokite vizitui

Filtravimas:
Pasidalinkite geriausiais daktarais su savo draugais!
Facebook Facebook Dalintis
Psichiatras Dainius Juodenis

Dainius Juodenis

Dainius Juodenis yra Psichiatras, Vaikų ir paauglių psichiatras ir konsultuoja Kaune. D. Juodenis pacientus priima Klinika „Lotus Medica“.

Pasidalinkite geriausiais daktarais su savo draugais!
Facebook Facebook Dalintis
  • Paslaugos ir kainos:

    Paslauga Kaina Trukmė
    Pirminė psichiatro konsultacija Pirminė gydytojo konsultacija gali apimti keletą aspektų: paciento nusiskundimų, esamos gyvenimiškosios situacijos bei ankstyvosios (vaikystės ) patirties įvertinimą, psichodiagnostinių tyrimų atlikimo reikalingumą, diagnozės formulavimą bei tyrimų ir gydymo plano sudarymą. 100 EUR 45 min.
    Pakartotinė psichiatro konsultacija Pakartotinės konsultacijos metu įvertinamas skiriamo gydymo efektyvumas ir toleravimas, būsenos pasikeitimas,aptariamas kitų konsultantų įtraukimo į gydymą poreikis (psichologo, psichoterapeuto ar socialinio darbuotojo), tolimesnio medikamentinio gydymo rekomendacijų formulavimas ir gydymo pratęsimas. 55 EUR 30 min.
    Pirminė vaikų ir paauglių psichiatro konsultacija Specialistas konsultuoja ir gydo vaikus bei paauglius iki 18 metų amžiaus. Tiek pirminių, tiek pakartotinių konsultacijų metu yra vertinama vaiko/paauglio bei lydinčių asmenų (tėvų, globėjų) pateikiama informacija, aptariama būsena, sutrikimų priežastingumas bei reikiamos pagalbos taktika. Prireikus, skiriamas medikamentinis gydymas. 100 - 120 EUR 60 min.

Apie specialistą:

Konsultuodamas vaikus ir paauglius pirmiausiai siekiu taikyti nemedikamentinį gydymą. Esant poreikiui, pasitelkiu kompleksinę pagalbą, įtraukdamas gydymą vaistais. Konsultacijos metu, siekdamas kuo optimalesnės pagalbos vaikui, suformuluotas gydymo rekomendacijas visuomet aptariu tiek su vaiku, tiek ir su jo šeimos nariais. Kadangi vaiką matau kaip jį supančios aplinkos dalį, didelę reikšmę teikiu aplinkinių įsitraukimui į sveikimo procesą.

• Licencijos:
MPL-26896 Gydytojas vaikų ir paauglių psichiatras
MPL-28310 Gydytojas psichiatras

• Mokslai:
2017 m. Lietuvos sveikatos mokslų universitete įgytas medicinos magistro kvalifikacinis laipsnis ir gydytojo kvalifikacija.
2022m įgyta gydytojo vaikų ir paauglių psichiatro kvalifikacija.
2022 m. iki dabar psichodinaminė grupinė psichoterapija Vilniaus universitete.

Palikti atsiliepimą

Komentarai

Atsiliepimus gali palikti tik pas šį gydytoją apsilankę manodaktaras.lt vartotojai. Atsiliepimų publikavimo ir administravimo manodaktaras.lt svetainėje ir programėlėje taisykles rasite čia

Gydytojus vertinti ir atsiliepimus rašyti gali tik prisijungę vartotojai. Prisijungti