Suraskite gydytoją ir užsiregistruokite vizitui

Filtravimas:
Pasidalinkite geriausiais daktarais su savo draugais!
Facebook Facebook Dalintis
Urologas Gediminas Platkevičius

Gediminas Platkevičius

Gediminas Platkevičius yra Urologas, Medicinos gydytojas ir konsultuoja Vilniuje. G. Platkevičius pacientus priima Vilniaus klinika Unomeda.

Pasidalinkite geriausiais daktarais su savo draugais!
Facebook Facebook Dalintis

Apie specialistą:

Gydytojas konsultuoja vyrus ir moteris urologiniais sveikatos klausimais, atlieka echoskopinius tyrimus, vyrams biotensiometriją, urofloumetriją. Gydomos urologinės prostatos, fimozės, orchito, lytiškai plintančios ir infekcinės ligos, atliekamas erekcijos gerinimas ir sutrikimo gydymas. Atliekama estetinė apyvarpės plastika ir frenuloplastika.

• Licencijos:
MPL-21410 Medicinos gydytojas
MPL-25626 Gydytojas urologas

Palikti atsiliepimą

Komentarai

Atsiliepimus gali palikti tik pas šį gydytoją apsilankę manodaktaras.lt vartotojai. Atsiliepimų publikavimo ir administravimo manodaktaras.lt svetainėje ir programėlėje taisykles rasite čia

2021-11-14 | Rekomenduoja

Maždaug tiek 50 m. prasidėjo šlapinimosi problemos, kreipiausi į InnMed pas gydytoją urologą Gediminą Platkevičių. Jis jaunas, bet pasirodė man labai išsimokslinęs ir patyręs specialistas. Labai dėmesingas, išklausė visos mano ligos istorijos, paskyrė tyrimus, kurių niekas kitas nebuvo paskyręs ir paskyrė gydymo planą. Pakartotinio vizito metu atliko nesudėtingą procedūrą, neskaudėjo. Man labai padėjo, aš jau buvau pamiršęs, koks gali būti gyvenimas be prostatito. Ačiū labai.

Gydytojus vertinti ir atsiliepimus rašyti gali tik prisijungę vartotojai. Prisijungti