Suraskite gydytoją ir užsiregistruokite vizitui

Filtravimas:
Pasidalinkite geriausiais daktarais su savo draugais!
Facebook Facebook Dalintis
Šeimos gydytojas Gintarė Narušaitė - Mačionienė

Gintarė Narušaitė - Mačionienė

Gintarė Narušaitė - Mačionienė yra Šeimos gydytoja ir konsultuoja Vilniuje. G. Narušaitė - Mačionienė pacientus priima Vilniaus Affidea klinika (Konstitucijos pr. 15).

Pasidalinkite geriausiais daktarais su savo draugais!
Facebook Facebook Dalintis
  • Paslaugos ir kainos:

    Paslauga Kaina Trukmė
    Šeimos gydytojo konsultacija 79 EUR nenurodyta
    Pakartotinė šeimos gydytojo konsultacija dėl tos pačios ligos 1 mėn.laikotarpyje 55 EUR nenurodyta
    Ausies praplovimas 32 EUR nenurodyta

Apie specialistą:

• Licencijos:
MPL-21952 Šeimos gydytojas

Palikti atsiliepimą

Komentarai

Atsiliepimus gali palikti tik pas šį gydytoją apsilankę manodaktaras.lt vartotojai. Atsiliepimų publikavimo ir administravimo manodaktaras.lt svetainėje ir programėlėje taisykles rasite čia

2024-01-08 | Rekomenduoja

Nuostabi gydytoja. Į ligos simptomis pasižiūri plačiąją prasme, o ne kad tik simptomus gydyti. Rekomenduoju

2023-05-30 | Rekomenduoja

Puiki Gydytoja, tikra specialistė , konkrečiai sudeliojo visą gydymo eigą , parinko ir patarė kuriuos medikamentus vartoti, pasidomėjo kaip jaučiuosi , Rekomenduoju iš visos širdies!

2023-02-13 | Rekomenduoja

Puiki gydytoja! Labai greitai, tiksliai ir profesionaliai nustatė ligos diagnozę. Jau vėliau, apsilankius pas kitą specialistą, jis kaip ir nebeturėjo, ką bepridėti prie šios gydytojos tiksliai nustatytos diagnozės ir aiškiai paskirto gydymo. Labai ačiū!

2023-01-25 | Rekomenduoja

Labai mandagi ir rūpestinga gydytoja! Padarė visus reikalingus tyrimus ir vien malonumas buvo apsilankyti klinikoje bei bendrauti su gydytoja!

2022-12-03 | Rekomenduoja

Geriausia šeimos gydytoja, kokią esu turėjusi. Ji yra labai dėmesinga, mielai priima visus klausimus ir viską paaiškina. Labai rūpinasi pacientu, skiria daug laiko, niekur neskuba, visuomet stengiasi ne tik išgydyti, bet ir duoda patarimų, kaip to išvengti ateityje. Labai džiaugiuosi ją radusi!

2022-10-03 | Rekomenduoja

Daktarė, pas kurią apsilankęs kai man buvo 34m. pasijutau, kad jį manę stebi nuo pat gimimo. Nėra to šabloniško daktaro domėjimosi jausmo. BET! labiausiai patinka dažnas klausimas "kokie dar klausimai yra?" Ir uždavus juos, gali būti tikras, kad gausi atsakymą. Atsakymą iš ŽMOGAUS, DRAUGO, o ne iš šablonoško mediko. Vienu žodžiu BEST OF THE BEST. Geresnio šeimos daktaro negu Gintarė tikrai nesurasite!

Gydytojus vertinti ir atsiliepimus rašyti gali tik prisijungę vartotojai. Prisijungti