Suraskite gydytoją ir užsiregistruokite vizitui

Filtravimas:
Pasidalinkite geriausiais daktarais su savo draugais!
Facebook Facebook Dalintis
Šeimos gydytojas Giedrė Butkutė

Giedrė Butkutė

Giedrė Butkutė yra Šeimos gydytoja, Pediatrė ir konsultuoja Klaipėdoje. G. Butkutė pacientus priima Privati vaikų klinika „Mama, aš sergu" (Klaipėda).

Pasidalinkite geriausiais daktarais su savo draugais!
Facebook Facebook Dalintis

Apie specialistą:

• Licencijos:
MPL-22325 Šeimos gydytojas
MPL-19588 Medicinos gydytojas

Palikti atsiliepimą

Komentarai

Atsiliepimus gali palikti tik pas šį gydytoją apsilankę manodaktaras.lt vartotojai. Atsiliepimų publikavimo ir administravimo manodaktaras.lt svetainėje ir programėlėje taisykles rasite čia

2022-08-29 | Nerekomenduoja

Kad ir kokie gražūs šios gydytojos atsiliepimai, bet jos nekompetetingumo dėka, artimajam nebuvo suteikta pagalba laiku, net du kartus kai jos reikėjo labiausiai. Tyrimų rezultatai buvo akivaizdžiai blogi, net menkai suprantančiam juos. Gydytoja pasikliovė faktu, jog jei priimamasis nepaguldė žmogaus į ligoninę, tai jam viskas gerai ir net kai buvo prašoma skubios apžiūros, buvo atsisakyta ją suteikti ir buvo pasiūlytą stoti į bendrą eilę, be jokių išlygų. Dėja po trijų dienų artimasis mirė. Galbūt galima, galbūt nebegalima buvo padėti, dabar to niekas nesužinos, tačiau buvo atsukta nugara iš žmogaus, kuriam buvo patikėtas brangiausias turtas - sveikata. Kiekvienam rinktis savo, bet medikai negali taip elgtis. Iš jauno gydytojo buvo to mažiausiai tikimasi.

2020-11-10 | Rekomenduoja

Labai profesionali ,jauna gydytoja..Jauciasi , kad dirba savo mylima darba ..100 procentu rekomendacijos..

2020-10-08 | Rekomenduoja

Puiki ir rūpestinga šeimos gydytoja, kuri ne tik išmano savo darbą, bet jį dirba su atsidavimu. Prižiūri nėštumą, viską tiksliai pasako, nuramina ir pataria.

2019-03-12 | Rekomenduoja

Puiki daktarė, visada labai aiški ir suprantama. Nesudvejojo savimi, net po kraujo tyrymų,kurie nieko blogo nerodė, nusiuntė tolimesniam ištyrimui, ko pasekoje galėjome vaikui anksčiau taikyti tinkslingą ir reikalingą gydymą. Ačiū

Gydytojus vertinti ir atsiliepimus rašyti gali tik prisijungę vartotojai. Prisijungti