Suraskite gydytoją ir užsiregistruokite vizitui

Filtravimas:
Pasidalinkite geriausiais daktarais su savo draugais!
Facebook Facebook Dalintis
Šeimos gydytojas Agnė Augulytė

Agnė Augulytė

Agnė Augulytė yra Šeimos gydytoja ir konsultuoja Vilniuje. Šiuo metu nėra galimybės registruotis pas gydytoją manodaktaras.lt.

Pasidalinkite geriausiais daktarais su savo draugais!
Facebook Facebook Dalintis

Apie specialistą:

• Licencijos:
Medicinos gydytojas MPL-20351
Šeimos gydytojas MPL-23415

Palikti atsiliepimą

Šeimos gydytojas, kuris priims jus greičiausiai

Komentarai

Atsiliepimus gali palikti tik pas šį gydytoją apsilankę manodaktaras.lt vartotojai. Atsiliepimų publikavimo ir administravimo manodaktaras.lt svetainėje ir programėlėje taisykles rasite čia

2020-01-06 | Nerekomenduoja

Sirgau bronchitu, užiregistravusi vizitui pas gydytoją, jo laukiau apie 50min., kol kabinete visą tą laiką sėdėjo vaikutis su tėčiu. Na ką dabar, būna. Kai buvau priimta, gydytoja man skyrė duokdie 7 minutes, apžiūrėjo atmestinai. Jau išvarinėjo mane iš kabineto, kai prisiminiau paklausti apie kraujo tyrimus (ar reikia registruotis jiems, ar nereikia, kas ten žino), bet gydytoja mane užčiaupė tirada: "ar jūs žinot, kiek pacientų per dieną turiu, ar suprantat, kiek mažai laiko kiekvienam pacientui galiu skirti?! Jeigu turit papildomų klausimų, užsiregistruokit kitam vizitui". Neįtikėtina, kad toks elgesys tebeguvus tarp jaunų medikų. Maloniai persiregistravau kiton klinikon.

2018-11-15 | Nerekomenduoja

Gydytoja grubi ir neprofesionali. Turi griezta savo nuomone, kuria suabejojus, tampa grubi ir nelinkusi bendradarbiauti. Ypac nerekomenduociau mamoms su vaikais. Jei nesilaikysite priskirto gydymo plano (pvz nesam uzdegimui, neisiaiskinus priezasties, gerti vaikui savaite laiko vaistus nuo skausmo, gal pades ir praeis savaime) - gydytoja pyks.

Gydytojus vertinti ir atsiliepimus rašyti gali tik prisijungę vartotojai. Prisijungti