Suraskite gydytoją ir užsiregistruokite vizitui

Filtravimas:
Pasidalinkite geriausiais daktarais su savo draugais!
Facebook Facebook Dalintis
Psichoterapeutas Jadvyga Zakšauskaitė

Jadvyga Zakšauskaitė

Jadvyga Zakšauskaitė yra Psichoterapeutė, Medicinos psichologė ir konsultuoja Zarasuose. Šiuo metu nėra galimybės registruotis pas gydytoją manodaktaras.lt.

Pasidalinkite geriausiais daktarais su savo draugais!
Facebook Facebook Dalintis

Apie specialistą:

Psichologinę pagalbą teikiu paaugliams ir suaugusiems. Konsultuoju žmones patiriančius asmeninio gyvenimo sunkumus: tarpasmeniniai konfliktai, adaptacijos problemos. Pagrindinės problemos: nerimo sutrikimai (panikos sutrikimas, generalizuoto nerimo sutrikimas, potrauminio streso sindromas, socialinės fobijos, piktnaudžiavimas priklausomybę sukeliančiomis medžiagomis, susidūrusiems su depresija, stresu, netektimi, įvairiomis krizėmis, tarpusavio santykių sunkumais. Moto: Niekada ,niekada nepasiduoti! Jeigu kiekvieną dieną nuosekliai žengsime nors po mažą žingsnelį link tikslo, tai tikslą neišvengiamai pasieksime. Virš 15 metų dirbu praktinį psichologės darbą ir turiu psichologinio konsultavimo, psichodiagnostikos ir individualios psichoterapijos patirtį. Mėgstu savo darbą, matau jame prasmę. Nuoširdžiai tikiu, jog kiekvienas žmogus gali keistis ir patirti daugiau gyvenimo džiaugsmo. Šį žinojimą patvirtina mano asmeninė ir profesinė patirtis. Savo darbe taikau ir trumpalaikę krizių intervenciją ir ilgalaikę psichoterapiją, remdamasi kognityvinės ir elgesio terapijos (KET) technikomis bei įvairiais psichologinio konsultavimo metodais. Vedu grupinius mokymus: sąmoningu dėmesingumu (mindfulness) grįsto streso valdymas. Darbas derinamas kartu su klientu pagal jo poreikius, norus bei galimybes.

• Licencijos:
Baigtos podiplominės psichoterapijos studijos LSMU (Lietuvos sveikatos mokslų universitetas), ,,Kognityvinė ir elgesio terapija (pažymėjimo Nr.PK 012264)

• Kalba šiomis kalbomis:
lietuvių
rusų

• Mokslai:
2013 – 2016 Lietuvos sveikatos mokslų universitetas podiplominės studijos ,,Kognityvioji ir elgesio psichoterapija“ (4800 val);
2009 m. Vytauto Didžiojo Universitete įgytas psichologijos magistro laipsnis;
2006 m. Vytauto Didžiojo Universitete įgytas psichologijos bakalauro laipsnis;

• Kvalifikacijos tobulinimas:
Europsy sertifikatas (registracijos Nr. LT-009119-201606).
2016 -2017 Lietuvos sveikatos mokslų universitetas ,,Įsisamoninimu grįstos kognityvinės terapijos pagrindai“ (Mindfulness Based Cognitive Therapy) (160 val.).
2013 02 28 – 2013 06 16 Lietuvos sveikatos mokslų universitetas kursai ,,Kompleksinis nerimo sutrikimo ir depresijos gydymas naudojant kognityvinę – elgesio psichoterapiją” (160 val.)

• Asociacijos
Lietuvos psichologų sąjungos narė
Lietuvos kognityvinės ir elgesio terapijos asociacijos narė
Įsisamoninimu (Mindfulness) grįstos psichologijos asociacijos narė

Palikti atsiliepimą

Komentarai

Atsiliepimus gali palikti tik pas šį gydytoją apsilankę manodaktaras.lt vartotojai. Atsiliepimų publikavimo ir administravimo manodaktaras.lt svetainėje ir programėlėje taisykles rasite čia

Gydytojus vertinti ir atsiliepimus rašyti gali tik prisijungę vartotojai. Prisijungti