Suraskite gydytoją ir užsiregistruokite vizitui

Filtravimas:
Pasidalinkite geriausiais daktarais su savo draugais!
Facebook Facebook Dalintis
Psichologas Emilija Zalieckaitė

Emilija Zalieckaitė

Emilija Zalieckaitė yra Psichologė, Klinikinė psichologė, Medicinos psichologė ir konsultuoja Vilniuje. E. Zalieckaitė pacientus priima PRIVATUS EMILIJOS ZALIECKAITĖS PSICHOLOGO KABINETAS | VILNIAUS PSICHOLOGIJOS NAMAI.

Pasidalinkite geriausiais daktarais su savo draugais!
Facebook Facebook Dalintis

Apie specialistą:

Konsultuoju suaugusiuosius norinčius geriau pažinti save, susiduriančius su tarpasmeninių santykių sunkumais, patiriančius nerimą, stresą, išgyvenančius depresyvias nuotaikas, panikos priepuolius, susiduriančius su gyvenimo pokyčiais, kitais įvairiais sunkumais. Tikiu, kad saugioje erdvėje sukurtas ryšys gali padėti tyrinėti įvairius išgyvenimus ir suteikti aiškumo, atverti naujas galimybes ateityje.

Esant poreikiui taikau dailės terapijos metodus konsultavimo procese. Šiuo metu studijuoju psichoanalitinės psichoterapijos programoje Vilniaus universitete. Sesijų dažnumas - su vienu klientu dirbu vieną kartą per savaitę pastoviu ir nuolatiniu sutartu laiku.

• Licencijos:
ASL-11231 Medicinos psichologas

• Kalba šiomis kalbomis:
Lietuvių

• Mokslai:
2023 – iki dabar Psichoanalitinės psichoterapijos podiplominės studijos Vilniaus universitete
2019-2021 klinikinės psichologijos magistras, Vilniaus universitetas

• Kvalifikacijos tobulinimas:
2022-2023 m. 9 mėnesių kvalifikacijos kėlimo mokymai "Dailės terapijos metodų taikymo galimybės" - programoje mokoma dirbti su vaikais bei suaugusiaisiais, asmenimis susidurinačiais su emociniais sunkumais, negalias turinčiais asmenimis
2021 m. X-oji Vilniaus traumų psichologijos konferencija
2021 m. V-oji Vilniaus savižudybių intervencijos metodų konferencija
2019 m. IX-oji Vilniaus traumų psichologijos konferencija

• Asociacijos
2019-2021 emocinės paramos savanorė Jaunimo linijoje
Lietuvos psichoanalizės draugijos narė

Palikti atsiliepimą

Komentarai

Atsiliepimus gali palikti tik pas šį gydytoją apsilankę manodaktaras.lt vartotojai. Atsiliepimų publikavimo ir administravimo manodaktaras.lt svetainėje ir programėlėje taisykles rasite čia

2024-02-27 | Rekomenduoja

Didžiausios rekomendacijos! Nuostabi psichologė, atėjus į seansus jausdavausi lyg kalbėčiau su sena drauge be jokios baimės ar nerimo. Užduoti namų darbai dar labiau padėdavo gilintis į iškilusias problemas ir rasti jų sprendimo būdus. Iš paskutinio seanso išėjau su krūva knygų ir podcastų rekomendacijų. Tikrai sugrįžčiau ❤️

2024-02-19 | Rekomenduoja

Labai maloni gydytoja, įprastai sunku kalbėti apie savo jausmus, tačiau gydytoja išmokė atsiverti, buvo labai jauku ir gera su kalbėti :)

2023-12-07 | Rekomenduoja

Esu labai dėkinga Emilijai už pagalbą sprendžiant problemas, po kiekvienos konsultacijos išeidavau motyvuota ir su didžiuliu noru judėti į priekį, dar labiau įsigilinti į save padėjo namų darbai.

2023-11-20 | Rekomenduoja

Tikrai rekomenduoju! Labai profesionali, etiška ir norinti padėti psichologė. Esu labai dėkingas už skirtą laiką. Pavyko išspręsti susikaupusias problemas ir viską sudelioti į reikiamus stalčiukus, kad būtu savo vietoje. Kas dar labai padėjo tai psichologės lankstumas, kartais nepavykdavo apsilankyti gyvai, tačiau tada pavykdavo padaryti nuotolines konsultacijas ir taip išlaikyti reguliarius vizitus, o tai tikrai prisidėjo prie gerų rezultatų.

2023-07-13 | Rekomenduoja

Labai maloni gydytoja, padėjo labiau suprasti savo jausmus ir surasti sprendimus. Rekomenduoju.

2023-04-11 | Rekomenduoja

Nuostabi psichologė ir jaukus konsultacijos dėstymo ritmas. Labai rekomenduoju užsiregistruoti tiems, kas ieškote pirmojo psichologo, bet net nežinote, nuo ko pradėti. Kiekviena konsultacija suderinama pagal poreikius ir niekados nenukrypstama nuo tikslo daugiau negu reikia :).

Gydytojus vertinti ir atsiliepimus rašyti gali tik prisijungę vartotojai. Prisijungti