Suraskite gydytoją ir užsiregistruokite vizitui

Filtravimas:
Pasidalinkite geriausiais daktarais su savo draugais!
Facebook Facebook Dalintis
Psichologas Darja Norbutė

Darja Norbutė

Darja Norbutė yra Psichologė, Psichoterapeutė, Klinikinė psichologė ir konsultuoja Vilniuje. Šiuo metu nėra galimybės registruotis pas gydytoją manodaktaras.lt.

Pasidalinkite geriausiais daktarais su savo draugais!
Facebook Facebook Dalintis

Apie specialistą:

Kiekvienas mūsų, ir aš, ir Jūs, turime daug vidinių kambarių. Vieni kambariai būna prižiūrėti, gražūs, kiti – apdulkėję, kartais net apleisti, skaudūs, į juos visai nesinori grįžti. Vaikščiodami šalia tokio kambario durų dažnai jaučiame nerimą, lyg ir smalsu, lyg norėtųsi jį atidaryti, bet ir baugu. Ilgainiui tokie uždaryti kambariai pradeda varžyti, trukdo kurti santykius, siekti tikslų, sukelia nerimą ir kitus simptomus: panikos atakas, nemigą, depresiją, nemalonius kūno pojūčius.
Psichoterapija man visų pirma yra apie ryšį. Ryšį su terapeutu, kurio pagalba mezgasi ryšys su savimi. Atviras pokalbis leidžia nurimti, tyrinėti savo giliausius jausmus ir mintis, ieškoti sąsajų, suprasti, kokias žymes tuose kambariuose paliko mūsų asmeniniai patyrimai bei rinktis tvarkymosi strategijas.
Siekiu padėti savo klientams jausti daugiau ramybės ir pasitenkinimo savo asmeniniu gyvenimu bei susitvarkyti su kamuojančiais simptomais. Man svarbu sužadinti smalsumą ir paskatinti klientus toliau tyrinėti savo vidinius kambarius, ieškoti žodžių ir būdų, kaip išreikšti savo atradimus kitiems, bei kur ir kaip tai kūrybiškai įprasminti.

• Kalba šiomis kalbomis:
Lietuvių
Anglų
Rusų

• Mokslai:
2014 – 2020 m. Individualios psichodinaminės psichoterapijos studijos, įgyta psichoterapeuto kvalifikacija
2014 – 2016 m. Vilniaus universitete įgytas klinikinės psichologijos magistro laipsnis
2009 – 2013 m. Vilniaus universitete įgytas psichologijos bakalauro laipsnis

• Asociacijos
Lietuvos psichoanalizės draugijos narė
Lietuvos psichologų sąjungos narė
American Psychological Association Division 39 International Affiliate

Palikti atsiliepimą

Psichologas, kuris priims jus greičiausiai

Komentarai

Atsiliepimus gali palikti tik pas šį gydytoją apsilankę manodaktaras.lt vartotojai. Atsiliepimų publikavimo ir administravimo manodaktaras.lt svetainėje ir programėlėje taisykles rasite čia

Gydytojus vertinti ir atsiliepimus rašyti gali tik prisijungę vartotojai. Prisijungti