Suraskite gydytoją ir užsiregistruokite vizitui

Filtravimas:
Pasidalinkite geriausiais daktarais su savo draugais!
Facebook Facebook Dalintis
Psichologas Akvilė Zdanė

Akvilė Zdanė

Akvilė Zdanė yra Psichologė, Vaikų ir paauglių psichologė ir konsultuoja Vilniuje. A. Zdanė pacientus priima Psichologinės sveikatos centras (Eitminų padalinys).

Pasidalinkite geriausiais daktarais su savo draugais!
Facebook Facebook Dalintis

Apie specialistą:

Kiekvienas iš mūsų susiduriame su sunkumais ir iššūkiais. Vienus įveikiame savo jėgomis, kitiems prireikia artimųjų pagalbos. Natūralu, kad kartais susiduriame ir su iššūkiais, kurių patiems įveikti nebepavyksta, ir jaučiame, kad dėl to patiriame nerimą, stresą, galbūt nuvertiname save ar įsisukame į pasikartojantį nesėkmių ratą. Tokioje situacijoje konfidencialus, šiltas ir palaikantis ryšys su psichologu gali padėti į situaciją pažiūrėti iš šono ir kartu atrasti sprendimą. Jeigu jo rasti nepavyksta, visada galima mokytis išmokti priimti ir paleisti tai, kas slegia ar stabdo.

• Kalba šiomis kalbomis:
Lietuvių

Palikti atsiliepimą

Komentarai

Atsiliepimus gali palikti tik pas šį gydytoją apsilankę manodaktaras.lt vartotojai. Atsiliepimų publikavimo ir administravimo manodaktaras.lt svetainėje ir programėlėje taisykles rasite čia

2024-01-23 | Rekomenduoja

Puiki specialiste ir siltas zmogus, padejo ne karta isspresti susidariusias situacijas ir atsakyti i visus rupimus klausimus. Aciu labai. Rekomenduoju!

2023-10-20 | Rekomenduoja

Labai profesionali ir geranoriška savo darbo specialistė. Surado laiko konsultacijoms savo laiko sąskaita. Esame dėkingi už profesionalią pagalbą ir parodytą empatiją sudėtingu atveju.

Gydytojus vertinti ir atsiliepimus rašyti gali tik prisijungę vartotojai. Prisijungti