Suraskite gydytoją ir užsiregistruokite vizitui

Filtravimas:
Pasidalinkite geriausiais daktarais su savo draugais!
Facebook Facebook Dalintis
Plastikos chirurgas Simonas Kaupas

Simonas Kaupas

Simonas Kaupas yra Plastikos chirurgas, Ortopedas traumatologas, Medicinos gydytojas ir konsultuoja Vilniuje. S. Kaupas pacientus priima Kardiolitos klinikos, P. Baublio g. 2, Vilnius, Skin Med Sveikatos ir Grožio klinika.

Pasidalinkite geriausiais daktarais su savo draugais!
Facebook Facebook Dalintis

Apie specialistą:

ATLIEKAMOS OPERACIJOS BEI DOMINANČIOS CHIRURGIJOS SRITYS:
Estetinė chirurgija (patirtis 3 m.).
Krūtų rekonstrukcinė chirurgija (patirtis 2 m.)
Veidinio nervo paralyžiaus chirurginis gydymas (patirtis 2 m.).
Potrauminių bei poonkologinių minkštųjų audinių bei kaulinių defektų rekonstrukcija (patirtis 6 m.).
Riešo ir plaštakos chirurgija (patirtis 6 m.).
Nuo 2015 m. Lietuvos ir Baltijos šalių Plastinės ir rekonstrukcinės chirurgijos draugijų rengiamų konferencijų ir suvažiavimų dalyvis ir pranešėjas.

• Licencijos:
MPL-21981 Plastinės ir rekonstrukcinės chirurgijos gydytojas
MPL-20034 Gydytojas ortopedas traumatologas
MPL-16725 Medicinos gydytojas

• Mokslai:
2017 m. Vilniaus Universitetas Medicinos Fakultetas, Plastinės ir Rekonstrukcinės Chirurgijos specialybės rezidentūros programa.
2015 m. Vilniaus Universitetas Medicinos Fakultetas, Ortopedijos-Traumatologijos specialybės rezidentūros programa.
2010 m. Vilniaus Universitetas Medicinos Fakultetas, Gydomosios Medicinos Magistrantūra.

• Kvalifikacijos tobulinimas:
2017 m. Eurohand 2017, Budapeštas, Vengrija.
2017 m. IMCAS World Congress 2017, Estetinės chirurgijos kongresas, Paryžius, Prancūzija.
2017 m. Minkštųjų ir kaulinių audinių defektų rekonstrukcijos bei plastinių operacijų kursai, Paryžius, Prancūzija.
2016 m. Laivelio lūžių chirurginio gydymo stažuotė, MUDr. Radek Kebrle, Vysoke Nad Jizerou, Čekija.
2016 m. Konferencija „All Around the Scaphoid“, Praha, Čekija.
2015 m. Plaštakos chirurgijos stažuotė, MUDr. Radek Kebrle, Vysoke Nad Jizerou, Čekija.
Nuo 2015 m. Lietuvos ir Baltijos šalių Plastinės ir rekonstrukcinės chirurgijos draugijų rengiamų konferencijų ir suvažiavimų dalyvis ir pranešėjas.
2014 m. Plaštakos ir Rekonstrukcinės chirurgijos stažuotė, Nepal Medical College and Teaching Hospital, Katmandu, Nepalas (2 mėn.).
2013 m. Plaštakos ir Plastinės chirurgijos stažuotė, Skane University Hospital, Lundas ir Malmė, Švedija.
2011 ir 2012 m. AO Basic Principles of Fracture Management, Vengrija.
Nuo 2010 m. Lietuvos ir Baltijos šalių Ortopedijos-Traumatologijos draugijų rengiamų konferencijų dalyvis ir pranešėjas.

Palikti atsiliepimą

Komentarai

Atsiliepimus gali palikti tik pas šį gydytoją apsilankę manodaktaras.lt vartotojai. Atsiliepimų publikavimo ir administravimo manodaktaras.lt svetainėje ir programėlėje taisykles rasite čia

2023-02-20 | Rekomenduoja

Praėjus metams po operacijos, noriu dar kartą ištarti nuoširdų ačiū šiam savos srities profesionalui, Simonui Kaupui, už puikiai atliktą darbą, malonų, šiltą požiūrį į pacientą. Tik gražiausiais žodžiais galėčiau apibūdinti šį specialistą. Žmogus mylintis ir gerbiantis save ir kitus! Pagarbiai Rima, Utena.

2021-05-22 | Rekomenduoja

Esu labai dekingas šiam daktarui. Vasario mėnesį atvažiavau pasitarti dėl plastinės nosies operacijos, visada buvo ypatingai malonus ir su šypsena, labai nuramino dėl visų mano nuogastavimų ir kvailų abėjonių. Gegužės mėnesį atliko operaciją, pats paklausdavo kaip jaučiuosi ir sveikstu. Rezultatas puikus, jaučiuosi daug labiau savimi pasitikintis, gražus ir laimingas. Visa ko geriausio šiam specialistui. Žiniasklaidoje apie jį rašoma kaip apie vieną perspekyviausių lietuvos daktarų, perspektyva yra pridedama matyt dėl to jog jis yra labai jaunas, nes jis jau yra vienas geriausių! Dar kartą ačiū.

2020-07-10 | Rekomenduoja

Ne tik nuostabus gydytojas, profesionalas, bet ir geras psichologas pacientui, ypač kai liečia išskirtinius, sudėtingus atvejus. Kadangi turiu ypatingai retą ligą, vienintelis sutiko man priartėti prie svajonės. Džiaugiuosi atradusi tokį profesionalą. Ačiū už puikiai atliktą operaciją ir nuoširdų bendravimą. Pagarbiai, Ramūnė

2019-09-30 | Rekomenduoja

Padėka gydytojui Simonui Kaupui. Rugpjūčio pabaigoje atvykau pas gydytoją Simoną Kaupą konsultacijai dėl krūtų pakėlimo. Prieš tai buvau šiuo klausimu kalbėjausi su pora kitų garsių plastinės chirurgijos specialistų. Tų konsultacijų metu jaučiausi „statistinė pacientė“ arba „balzakiško amžiaus moteriškė besivejanti sprunkančią jaunystę“. Negaliu komentuoti šių žmonių darbo ir tikiu, jog jie yra puikūs chirurgai. Vis dėl to, nuo jų sklindantis šaltis neleido man atsiduoti į jų rankas. Vizitas pas gydytoją Simoną buvo visiškai kitoks. Mane pasitiko šiltos šviesios akys, jaučiau nuoširdų dėmesį, kantrybę, aukštą kultūrą ir profesionalumą. Supratau, kad visiškai juo pasitikiu ir žinau, jog jis padarys visa kas geriausia. Rugsėjį man buvo atlikta krūtų pakėlimo operacija. Ji praėjo puikiai. Esu dėkinga klinikos administratorėms, visai specialistų komandai ir ypač gydytojui Simonui Kaupui už nuostabų darbą. Kiekvienam chirurgui noriu palinkėti nuo pradžios iki galo prisiminti, jog žmogaus kūnas pirmiausia yra sielos namai, o ne audinių kompozicija:) Sėkmės kilniuose darbuose!

Gydytojus vertinti ir atsiliepimus rašyti gali tik prisijungę vartotojai. Prisijungti