Suraskite gydytoją ir užsiregistruokite vizitui

Filtravimas:
Pasidalinkite geriausiais daktarais su savo draugais!
Facebook Facebook Dalintis
Plastikos chirurgas Giedrė Uždavinytė   Šemetienė

Giedrė Uždavinytė Šemetienė

Giedrė Uždavinytė Šemetienė yra Plastikos chirurgė ir konsultuoja Klaipėdoje. G. Uždavinytė Šemetienė pacientus priima Kardiolitos klinikos, Taikos pr. 28A, Klaipėda.

Pasidalinkite geriausiais daktarais su savo draugais!
Facebook Facebook Dalintis

Apie specialistą:

Gydytoja konsultacijos metu atlieka išsamią atvejo analizę, ieško efektyviausio ir geriausio sprendimo tikslo pasiekimui. Atliekamos krūtų didinimo implantais ir riebalais, krūtų mažinimo, pakėlimo, riebalų nusiurbimo, akių vokų pakėlimo plastinės operacijos, taip pat grožio injekcijų korekcinės procedūros.
Suaugusiųjų konsultacijos
Viršutinių ir apatinių vokų plastika
Randų korekcija
Ausų korekcija
Veido jauninimo procedūros (botulino injekcijos, hialiurono rūgšties injekcijos, riebalų persodinimas)
Riebalų išsiurbimas
liposkulptūravimas
Konsultacijos dėl plaukų transplantacijos
PRP prieš ir po plaukų transplantacijos
Gydytoja nuolat kelia kvalifikaciją stažuodamasi tarptautiniuose, nacionaliniuose seminaruose bei konferencijose.

• Licencijos:
MPL-04870 Gydytojas širdies chirurgas
MPL-23015 Plastinės ir rekonstrukcinės chirurgijos gydytojas

• Kalba šiomis kalbomis:
Lietuvių
Rusų
Anglų

• Mokslai:
1997 – 1999 m. - Vilniaus universitetas Medicinos fakultetas, Širdies chirurgijos rezidentūra, gydytojas širdies chirurgas.
1993 – 1997 m. Vilniaus universitetas Medicinos fakultetas, Gydytojo vaikų chirurgo profesinė kvalifikacija.
1987 – 1993 m. Vilniaus universitetas Medicinos fakultetas, Gydytojo diplomas.

• Stažuotės:
Stažuotės Vokietijoje, Italijoje, Šveicarijoje, Graikijoje.

• Kvalifikacijos tobulinimas:
Gydytoja dalyvauja tarptautinėse mokslinėse konferencijose, kongresuose, seminaruose. Nuo 2015 m. specializuojasi plastinės ir rekonstrukcinės bei estetinės chirurgijos srityse. Pranešimų mokslinėse konferencijose autorė ir bendraautorė: „LipoVaser plastinėje ir rekonstrukcinėje chirurgijoje“, „Veido jauninimas riebalinių ląstelių persodinimu“.

• Asociacijos
Lietuvos širdies chirurgų ir krūtinės chirurgų draugija.
Plastinės ir rekonstrukcinės chirurgijos draugija.

Palikti atsiliepimą

Komentarai

Atsiliepimus gali palikti tik pas šį gydytoją apsilankę manodaktaras.lt vartotojai. Atsiliepimų publikavimo ir administravimo manodaktaras.lt svetainėje ir programėlėje taisykles rasite čia

2023-07-17 | Rekomenduoja

Puiki gydytoja, labai informatyviai pateikė informaciją. Labai rekomenduoju, grįšiu ir aš

2021-10-12 | Rekomenduoja

Avarijoje patyriau kojos lūžį, ilgai gijo, ilgai buvau namie gulimam režime. Priaugau daug svorio. Negalėjau sportuoti, valgiau iš liūdesio ir svoris tik didėjo. Galiausiai ryžausi konsultacijai pas plastikę Giedrę Uždavinytę Šemetienę, sutarėme daryti liposakciją. Praėjo pusmetis, o aš jau jaučiuosi puikiai. Giedrė nuostabi specialistė.

2021-09-29 | Rekomenduoja

Kai man sukako 50 m. jau stengiausi nebežiūrėti į veidrodį. Verkti jau norėjosi. Apatiniai vokai buvo nukarę, turėjau maišus po akimis. Gydytoja Šemetienė padovanojo man jaunystę, aš neperdedu. Operacija buvo su narkoze, bet po jos jaučiausi kaip po gilaus miego. Iš pradžių sunku buvo suprasti, ar padėjo, bet po 3 savaičių jau galima buvo pamatyti rezultatą. Aš atrodau 10 m. jaunesnė, jokių ašarų, tik begalinis džiaugsmas!

2021-08-22 | Rekomenduoja

Visos moterys nori kuo ilgiau išlikti jaunos, aš ne išimtis...Po 50 m. to norėti pradėjau ypatingai stipriai. Labiausiai norėjau pagrąžinti savo veidą, nes atsirado gilios raukšlės, kurios vedė mane iš proto. Man jau jokios priemonės nebepadėjo...Užsirašiau į konsultaciją į Innmed kliniką ir susipažinau su gydytoja Giedre Uždavinyte Šemetiene, kuri sugebėjo sugrąžinti man grožį. Tai nepakartojamas žmogus, kuris įsigilina į kiekvieną niuansą. Ji man padarė botulino injekcijas, po 2 savaičių efektas tiesiog stebuklingas. Būtinai pas ją sugrįšiu, kad palaikyčiau rezultatą ir kitiems rekomenduosiu.

2021-07-30 | Rekomenduoja

Daug metų svajojau pasididinti krūtinę, bet jaudinausi, kad pateksiu į blogo plastiko rankas. Pagal rekomendacijas pasirinkau innmed ir neapsirikau. Gydytoja Giedrė Uždavinytė Šemetienė puikiai atliko man operaciją, turiu gražios formos implantus. Viskas atrodo labai gražiai ir natūraliai, geriau nei tikėjausi.

2021-07-13 | Rekomenduoja

Aš jau keletą kartų buvau skirtingose procedūrose pas Giedrę Šemetienę. Dariausi vokų korekciją, botulino injekcijas ir šalinausi darinius. Tai mano mėgstamiausia specialistė. Visada malonu su ja tartis ir bendrauti, rezultatas visada pateisina lūkesčius. Aš atrodau daug metų jausnesnė, visiems rekomenduoju.

Gydytojus vertinti ir atsiliepimus rašyti gali tik prisijungę vartotojai. Prisijungti