Suraskite gydytoją ir užsiregistruokite vizitui

Filtravimas:
Pasidalinkite geriausiais daktarais su savo draugais!
Facebook Facebook Dalintis
Odontologas Rimantė Koženiauskaitė

Rimantė Koženiauskaitė

Rimantė Koženiauskaitė yra Odontologė ir konsultuoja Palangoje. Šiuo metu nėra galimybės registruotis pas gydytoją manodaktaras.lt.

Pasidalinkite geriausiais daktarais su savo draugais!
Facebook Facebook Dalintis

Apie specialistą:

Gydytoja odontologė Rimantė odontologijos srityje dirba jau ne vienerius metus, todėl turi sukaupusi nemažą bagažą tiek teorinių, tiek praktinių žinių. Gydytoja specializuojasi kariozinių pažeidimų gydyme, dantų protezavime.

• Licencijos:
OPL-05470 Gydytojas odontologas

• Mokslai:
2014 m. baigtas Lietuvos sveikatos mokslų universitetas ir suteikta burnos higienisto kvalifikacija;
2019 m. baigtas Lietuvos sveikatos mokslų universitetas ir suteikta gydytojo odontologo kvalifikacija.

Palikti atsiliepimą

Odontologas, kuris priims jus greičiausiai

Nėra atsiliepimų

Komentarai

Atsiliepimus gali palikti tik pas šį gydytoją apsilankę manodaktaras.lt vartotojai. Atsiliepimų publikavimo ir administravimo manodaktaras.lt svetainėje ir programėlėje taisykles rasite čia

2024-01-09 | Rekomenduoja

Super odontologe. Labai kruopsciai dirba. Tikrai rekomenduoju.

2023-11-07 | Nerekomenduoja

Nerokomenduoju šios “odontologės” visiškai. Ne vieną kartą teko lankytis ir mokėti tikrai ne mažus pinigus. Ko pasekoje vėl viskas iš naujo. Gal ne veltui jau nebematau toje odontologijos klinikoje kur lankydavausi. Kažkaip vis būdavo keista, kad vis pragręždavo ir vis uždėdavo tai laikiną plombą, tai paskui prie kito dantuko. Dabar viskas daroma iš naujo…. O labiausiai pikta, kad teko ir vaiką atvesti prieš mokymo pradžią profilaktiniui patikrinimui ir patikrinus šiai “odontologei” patvirtino kad nei vienas dantukas nėra sugedęs o patrupėję tiesiog, ko pasekoje kaip ji tvirtino po pusmečio apsilankyti pas vaikų odontologą. Deja po kelių savaičių dantuką visą iškėlė bei nuvedus pas kitą specialistą negalėjo patikėti kad buvome visai neseniai ir taip galėjo pasakyti. Niekam nerekomenduoju taisytis nei vieno dančio, nes panašu kad net nesugeba atskirti, kur pagedęs dantukas o kur sveiki. Ir ką ten tvarko taip pat neaišku. Tik žinoma pinigai paiimti!!!

2021-10-08 | Rekomenduoja

Nuostabi odontologė !!!

Gydytojus vertinti ir atsiliepimus rašyti gali tik prisijungę vartotojai. Prisijungti