Suraskite gydytoją ir užsiregistruokite vizitui

Filtravimas:
Pasidalinkite geriausiais daktarais su savo draugais!
Facebook Facebook Dalintis
Odontologas Dorota Tolutytė

Dorota Tolutytė

Dorota Tolutytė yra Odontologė ir konsultuoja Vilniuje. Šiuo metu nėra galimybės registruotis pas gydytoją manodaktaras.lt.

Pasidalinkite geriausiais daktarais su savo draugais!
Facebook Facebook Dalintis

Apie specialistą:

Vilniaus Universiteto Medicinos fakultete, Odontologijos institute baigė odontologijos studijas ir įgijo gyd. odontologės kvalifikaciją.
Gydytoja atlieka terapinį dantų gydymą vaikams ir suaugusiems, profesionalią burnos higieną, dantų plombavimą. Gydytoja skiria daug dėmesio ne vien dantų gydymui, bet ir burnos ligų prevencijai, taip pat nuolat gilina žinias teoriniuose bei praktiniuose kvalifikacijos kėlimo kursuose, konferencijose.

• Licencijos:
OPL-05577 Gydytojas odontologas

• Kalba šiomis kalbomis:
Lietuvių
Anglų

• Mokslai:
2020 m. baigtos odontologijos studijos, įgytas odontologijos magistro laipsnis ir gydytojo odontologo kvalifikacija

• Kvalifikacijos tobulinimas:
Nuolat dalyvauja seminaruose, konferencijose, domisi odontologijos mokslo naujovėmis, žinia pritaiko kasdienėje praktikoje.
2023-05-26/27 Tarptautinis kongresas „Odontologijos kompasas 2022“ (Druskininkai, Lietuva)
2022-05-27/28 Tarptautinis kongresas „Odontologijos kompasas 2022“ (Druskininkai, Lietuva)
2021-11-22 Seminaras „Racionalaus antimikrobinių vaistinių preparatų skyrimas ir vartojimas odontologijoje“ (Vilnius, Lietuva)
2021-10-22/23 Tarptautinė konferencija „Baltijos šalių odontologų dienos“ (Vilnius, Lietuva)
2021-09-24 Seminaras „Infekcijų kontrolė odontologijoje. Burnos ligų profilaktika“ (Vilnius, Lietuva)
2021-03-05: Nuotolinė konferencija „Burnos ligų profilaktikos, infekcijų kontrolė sir profesinės etikos aktualijos odontologo komandos darbe
2021-02-26: Nuotoliniai kursai „Racionalus antimikrobinių vaistinių preparatų skyrimas ir vartojimas“.

• Asociacijos
LR odontologų rūmų narė nuo 2021 m.

Palikti atsiliepimą

Odontologas, kuris priims jus greičiausiai

Komentarai

Atsiliepimus gali palikti tik pas šį gydytoją apsilankę manodaktaras.lt vartotojai. Atsiliepimų publikavimo ir administravimo manodaktaras.lt svetainėje ir programėlėje taisykles rasite čia

2023-12-12 | Rekomenduoja

Puiki gydytoja. Viską labai nuosekliai paaiškina, sukuria jaukią atmosferą ir tikrai gerą kliento patirtį. Labai rekomenduoju Dorotą Tolutytę InMedicos klinikoje!

2023-04-08 | Rekomenduoja

Puiki gydytoja. Maloni, rami empatiška. Dirba labai kruopščiai, atsakingai. Atidžiai apžiūrėjo, diagnozavo visas problemas, kurių buvo daug, sudarė gydymo planą, kurį nuosekliai įvykdė. Puikus, profesionalus elgesys ir darbas kelia pasitikėjimą ir pagarbą. Džiaugiamės tapę jos pacientais.

2021-08-25 | Rekomenduoja

Šiandien pirmą kartą lankiausi pas šią gydytoją. Gydytoja paliko labai gerą įspūdį, labai maloni, tiksliai ir išsamiai paaiškino problemą ir prevencijos būdus.

2021-06-14 | Rekomenduoja

Gera odontologė, tiksli ir konkreti.

2021-05-11 | Rekomenduoja

Mano tėvams teko protezuotis nemokamai pas šią gydytoją, jie buvo labai patenkinti kokybe, aptarnavimu, jaukia aplinka pas gydytoją. Dėkoju dantistei Tolutytei, jos dėka mano tėvai nebijo šypsotis be karantininių kaukių.

2021-05-05 | Rekomenduoja

Pirmą kartą teko lankytis pas gydytoją dėl profilaktinio patikrinimo. Iš tiesų, rado, ką gydyti, bet suprasdama mano finansinę situaciją padėjo susidaryti prioritetinį planą. Dabar viskas sugydyta, ačiū gydytojai Dorotai.

Gydytojus vertinti ir atsiliepimus rašyti gali tik prisijungę vartotojai. Prisijungti