Suraskite gydytoją ir užsiregistruokite vizitui

Filtravimas:
Pasidalinkite geriausiais daktarais su savo draugais!
Facebook Facebook Dalintis
Neurologas Artūras Plioraitis

Artūras Plioraitis

Artūras Plioraitis yra Neurologas ir konsultuoja Vilniuje. Šiuo metu nėra galimybės registruotis pas gydytoją manodaktaras.lt.

Pasidalinkite geriausiais daktarais su savo draugais!
Facebook Facebook Dalintis

Apie specialistą:

Gydytojas turi sukaupęs 8 metų darbo patirtį diagnozuojant ir gydant neurologinius sutrikimus.

Atlieka ekstrakranijinių kraujagyslių spalvinės sonografijos (EKSS) tyrimą, taiko medikamentinį gydymą esant skausminiam sindromui (t.y. nugaros, galvos skausmui), galvos svaigimui, tam tikram autonominės nervų sistemos sutrikimui, atlieka trigerinių taškų, paravertebrinių raumenų, kriaušinio raumens blokadas esant skausmui, taiko galvos svaigimo (t.y. GPPS) nemedikamentinį gydymą, atlieka atrankinius tyrimus esant atminties sutrikimui.

• Licencijos:
MPL-21660 Gydytojas neurologas

Palikti atsiliepimą

Neurologas, kuris priims jus greičiausiai

Komentarai

Atsiliepimus gali palikti tik pas šį gydytoją apsilankę manodaktaras.lt vartotojai. Atsiliepimų publikavimo ir administravimo manodaktaras.lt svetainėje ir programėlėje taisykles rasite čia

2023-07-13 | Rekomenduoja

Gydytojo darbo metodika verta išskirtinio dėmesio. Apsilankiau nebeturėdama jokios vilties įveikti skausmus. Gydytojo ir jo komandos dėka buvo padaryta viskas, kas įmanoma, kad įvyktų puikus progresas reabilitacijos procese. Ačiū, kad pasiūlėtė išbandyti saugų, neinvazinį, moksliniais tyrimais patvirtintą skausmo malšinimo būdą.

Gydytojus vertinti ir atsiliepimus rašyti gali tik prisijungę vartotojai. Prisijungti