Suraskite gydytoją ir užsiregistruokite vizitui

Filtravimas:
Pasidalinkite geriausiais daktarais su savo draugais!
Facebook Facebook Dalintis
Ortopedas traumatologas Marijus Žvikas

Marijus Žvikas

Marijus Žvikas yra Ortopedas traumatologas, Medicinos gydytojas ir konsultuoja Klaipėdoje. M. Žvikas pacientus priima Northway medicinos centras (Naujoji Uosto g. 9).

Pasidalinkite geriausiais daktarais su savo draugais!
Facebook Facebook Dalintis

Apie specialistą:

Ortopedas-traumatologas Marijus Žvikas konsultuoja pacientus dėl patirtų traumų ir sužalojimų – kaulų lūžių ir jų pasekmių, taiko konservatyvaus gydymo metodus, atlieka tausojančias judamojo aparato deformacijų operacijas.

Pertempimo ligų, artrozių, minkštųjų audinių uždegimams gydyti ortopedas-traumatologas naudoja vaistų injekcijas (Kenolog, hialurono rūgšties, PRP).
Aseptinė nekrozė, artrozė, pseudoartrozė (nesugijusių lūžių) gydoma naudojant kamienines kaulų čiulpų ląsteles.
Ortopedas-traumatologas „Clinicus Klaipėda“ atlieka artroskopinės kelio ir čiurnos sąnario, pėdos, riešo, plaštakos deformacijų koreguojančias operacijas (osteotomijos, artrodezės ir kt.).

Klinikoje „Clinicus Klaipėda“ teikiamos tik mokamos gydytojo paslaugos.

• Licencijos:
MPL-17184 Medicinos gydytojas
MPL-21115 Gydytojas ortopedas traumatologas

• Mokslai:
2011-2016 m. Lietuvos sveikatos mokslų universitete po ortopedijos traumatologijos rezidentūros studijų suteikta ortopedo traumatologo kvalifikacija.

• Asociacijos
Aktyviai dalyvauja Lietuvos pėdos chirurgijos, Lietuvos ortopedų traumatologų, Europos pėdos ir čiurnos draugijų, Lietuvos artroskopijos ir sporto traumatologijos asociacijos veikloje.

Palikti atsiliepimą

Komentarai

Atsiliepimus gali palikti tik pas šį gydytoją apsilankę manodaktaras.lt vartotojai. Atsiliepimų publikavimo ir administravimo manodaktaras.lt svetainėje ir programėlėje taisykles rasite čia

2024-03-22 | Rekomenduoja

Puikus specialistas!!! Rekomenduoju.

2023-11-13 | Rekomenduoja

Nuostabus specialistas!!! Dėmesingas, išklausantis, puikiai išaiškinantis bėdą ir gydymo būdus. Padėjo ypatingai! Nebekenčiu nuolatinių skausmų. Ačiū gydytojui! Tikrai rekomenduoju!!!

2023-09-13 | Rekomenduoja

Malonus gydytojas, apžiūrėjo, atliko procedūrą, nedaugžodžiaudamas, bet pasakė ką daryti toliau, konkretus.

2023-02-23 | Rekomenduoja

Puikus savo srities specialistas,malonus,konkretus,lengvai bendraujantis gyditojas.Esu labai dėkingas už atlikta operaciją.Nuoširdžiai rekomenduoju! Mindaugas.B

Gydytojus vertinti ir atsiliepimus rašyti gali tik prisijungę vartotojai. Prisijungti