Suraskite gydytoją ir užsiregistruokite vizitui

Filtravimas:
Pasidalinkite geriausiais daktarais su savo draugais!
Facebook Facebook Dalintis
Akušeris ginekologas Aušra Buliauskienė

Aušra Buliauskienė

Aušra Buliauskienė yra Akušerė ginekologė, Medicinos gydytoja ir konsultuoja Vilniuje. A. Buliauskienė pacientus priima „Tavo klinika“, Pašilaičių šeimos medicinos centras.

Pasidalinkite geriausiais daktarais su savo draugais!
Facebook Facebook Dalintis

Apie specialistą:

• Licencijos:
MPL-22851 Gydytojas akušeris-ginekologas
MPL-18786 Medicinos gydytojas

Palikti atsiliepimą

Komentarai

Atsiliepimus gali palikti tik pas šį gydytoją apsilankę manodaktaras.lt vartotojai. Atsiliepimų publikavimo ir administravimo manodaktaras.lt svetainėje ir programėlėje taisykles rasite čia

2023-06-29 | Rekomenduoja

Didelis Ačiū šiai tobulai gydytojai, kuri prižiūrėjo mane neštumo metu. Viso neštumo laikotarpiu jaučiausi rami, nes žinojau, kad mane prižiūri pati geriausia specialistė, visada nuodugniai apžiūrėdavo, išsamiai viską papasakodavo.

2023-06-13 | Rekomenduoja

Nuostabi gydytoja! Tik geriausi atsiliepimai ir didžiulė padėka jai už profesionalumą, empatiją, malonų bendravimą ir palaikymą! Gyd. Aušra Buliauskienė prižiūrėjo mane visą nėštumo laikotarpį ir priėmė gimdymą. Nuolat jaučiau, kad jai rūpi tiek mano, tiek vaikučio sveikata ir gerovė

2022-11-15 | Rekomenduoja

Labai maloni, profesionali ir rūpestinga gydytoja. Labai džiaugiuosi, kad patekau pas gyd. Aušrą ir likau. Nekeisčiau į nieką. Rekomenduoju visiems :)

2022-11-14 | Rekomenduoja

Gydytoja labai empatiška, kompetentinga, vizito metu nuodugniai apžiūri ir viską išsamiai išaiškina. Gydytoja tikrai neabejinga, tik geriausi atsiliepimai :)

2022-04-15 | Rekomenduoja

Didžiausia padėka šiai kompetetingai gydytojai, kurios kompetencijos ir empatija leido sėkmingai užbaigti gimdymą. Atsakingumas ir žinios leido pasiekti maksimalaus rezultato - vaikas ir mama sveiki. Mes esame labai dėkingi.

2021-11-11 | Rekomenduoja

Puiki ir atsakinga gydytoja. Kiekvieno apsilankymo metu nuodugniai apžiūri, išsamiai paaiškina situaciją, gydymo eigą ir vykdo nuolatinę stebėseną.

Gydytojus vertinti ir atsiliepimus rašyti gali tik prisijungę vartotojai. Prisijungti