Suraskite gydytoją ir užsiregistruokite vizitui

Filtravimas:
Pasidalinkite geriausiais daktarais su savo draugais!
Facebook Facebook Dalintis
Ortopedas traumatologas Akvilė Vilkytė

Akvilė Vilkytė

Akvilė Vilkytė yra Ortopedė traumatologė, Vaikų ortopedas-traumatologė ir konsultuoja Šiauliuose. A. Vilkytė pacientus priima Klinika „Apolonia“, Sanus Motus klinika (Gedimino g. 40, Kaunas), Rezus kraujo laboratorija / Rezus klinika (Ozo g. 18, Vilnius), Rezus kraujo laboratorija / Rezus klinika (Gumbinės g. 33C, Šiauliai).

Pasidalinkite geriausiais daktarais su savo draugais!
Facebook Facebook Dalintis
  • Paslaugos ir kainos:

    Paslauga Kaina Trukmė
    Pirminė konsultacija 70 EUR 20 min.
    Manualinė terapija 40 - 60 EUR 30 min.
    Pakartotina gydytojo konsultacija (sugrįžtant per mėnesį) 50 EUR 20 min.
  • Paslaugos ir kainos:

    Paslauga Kaina Trukmė
    Pirminė gydytojo ortopedo-traumatologo konsultacija Gydytoja ortopedė-traumatologė konsultuoja dėl įvairių traumų sudaro asmeniškai Jums pritaikytą tyrimų ir gydymo planą, bei padeda sutaupyti laiko, kad kuo greičiau galėtumėte grįžti į savo įprastas veiklas 70 EUR 20 min.
    Pakartotinė gydytojo ortopedo-traumatologo konsultacija Gydytoja ortopedė-traumatologė konsultuoja dėl įvairių traumų sudaro asmeniškai Jums pritaikytą tyrimų ir gydymo planą, bei padeda sutaupyti laiko, kad kuo greičiau galėtumėte grįžti į savo įprastas veiklas 50 EUR 20 min.
    Gydymas trombocitų plazma (PRP, ACP) PRP – trombocitais praturinta plazma. Tai injekcija, turinti daugybę augimo faktorių, kurie skatina audinių atsinaujinimą, regeneraciją. Injekcija, kuri vis dažniau naudojama siekiant pagreitinti raumenų, sausgyslių plyšimų, uždegimų gijimą. Perkrūvio sukeltų stress tipo lūžių gijimo greitinimui. Taip pat esant lūžiams, po operacijų, ar užsitęsus žaizdų gijimui. PRP plačiai naudojama procedūra, tačiau ar žinote, kad paruošti pačiam PRP yra 17 būdų? Būtent nuo paruošimo metodikos ir įrangos priklauso ir PRP injekcijos efektyvumas. „Sanus motus“ klinikoje mes naudojame specialią, patikimiausio Pasaulyje ortopedinės įrangos gamintojo – Arthrex, dvigubo švirkšto ACP sistemą, kuri leidžia gamybos metu ekskliduoti iš PRP neutrofilus – ląsteles, įtakojančias augimo faktorių veiklą. 160 EUR 20 min.

Apie specialistą:

„Sukaupusi ilgametę patirtį apie judėjimą be skausmo Lietuvoje ir užsienyje, galiu Jums padėti išspręsti problemas, susijusias su traumomis, sportinių perkrovų bei raumenų disbalanso sukeltais skausmais. Įsigilindama į Jūsų problemą, pateiksiu tiek jos sprendimo būdą, tiek padėsiu ir Jums aiškiai suprasti skausmo priežastis. Remdamasi naujausia pasauline praktika, pasiūlysiu Jums ne vieną sprendimo būdą. Tikiu, kad ateities ortopedija – minimaliai invazyvi ortopedija, kuomet vis daugiau ir daugiau dėmesio bus skiriama struktūrų – sąnarių, raiščių išsaugojimui ir ilgalaikio funkcionalumo išlaikymui, skirtingai nei atviros operacijos. Gebėjimas žvelgti holistiniu požiūriu į Jūsų problemą, kartais pateikia mažai tikėtinus sprendimus, tačiau galinčius padėti išvengti operacinio gydymo ar rekomendacijos nutraukti savo sportinę ar kitą aktyvią veiklą. Mano empatija, atsakomybė ir švelnumas, konsultacijos metu suteiks saugumo jausmą.“

• Licencijos:
MPL-22584 Gydytojas ortopedas traumatologas

• Kalba šiomis kalbomis:
Lietuvių
Anglų
Norvegų
Lenkų
Rusų

• Mokslai:
2012 – 2017 vyresnysis gydytojas rezidentas, Ortopedija traumatologija. Lietuvos Sveikatos Mokslų Universiteto ligoninė Kauno Klinikos, Ortopedijos Traumatologijos Skyrius (nuo 2017 08 – gydytojo ortopedo traumatologo kvalifikacija)
2012 įgyta medicinos gydytojo kvalifikacija
2006 – 2012 medicinos studijos LSMU MA, medicinos vientisųjų studijų programa
2003 – 2005 m studijos neakivaizdinėje Vilniaus universiteto jaunųjų chemikų mokykloje „Pažinimas“
1994 – 2006 m Plungės „Saulės“ gimnazija, vidurinis išsilavinimas

• Stažuotės:
2016 Klinikinis tyrimas, skirtas NOVOCART® 3D pluschondrocitų membranos saugumui ir veiksmingumui įvertinti, lyginant su mikrolūžių procedūra, pacientams, kuriems yra kelio sąnario kremzlės defektų.
2014 – 2015 mokslinė – praktinė stažuotė Sporto medicinos bei Ortopedijos traumatologijos ligoninėje „CarolinaMedicalCenter“, Varšuva, Lenkija.
2015 ZIMMERBIOMET Institute pirminio kelio sąnario endoprotezavimo kursai;
2012 įgytas ATLS (angl. – Advanced Trauma Life Support) kursų pažymėjimas.
2010 dalyvavimas tarptautiniuose praktiniuose mainuose: 1 mėn. praktika „Heratsi“ Clinical University Hospital, ortopedijos – traumatologijosskyriuje, Armėnija.
2018 m dalyvavimas tarptautinėje konferencijoje IFOSMA2018 international forum on Orthopedic sports medicine & Arthroscopy, Qindao, Kinija.
2017 m dalyvavimas konferencijoje „Įgimtų ir įgytų kojos ašies deformacijų diagnostika ir gydymo taktika“, Kauno raj.
2016 dalyvavimas konferencijoje „Knee&shoulderarthroscopyconference“, Klaipėda
2016 m dalyvavimas konferencijoje „Kneearthroscopyconference“, Kaunas
2015 m dalyvavimas konferencijoje „Artoscopycourse“ , Klaipėda
2014 m. XII Lietuvos Ortopedų suvažiavimas. Skubi pagalba ortopedijoje traumatologijoje. Gydymo taktika. Kaunas
2013 m. dalyvavimas „Baltic Arthroscopycourse“, Klaipėda
2013 m dalyvavimas konferencijoje “Kaulų ir sąnarių onkologiniai susirgimai”, Vilnius
2013 m dalyvavimas konferencijoje “Aksialinio skeleto susirgimų gydymo aktualijos”, Vilnius
2013 m dalyvavimas konferencijoje Konferencija “Šlaunikaulio lūžių gydymo taktika”, Vilnius.
2012 m. dalyvavimas LSMU MA ortopedijos traumatologijos klinikos ir Lietuvos ortopedų traumatologų draugijos organizuotoje mokslinėje – praktinėje konferencijoje „Viršutinės galūnės sužalojimai ir gydymas“, Kaunas.
2011 m. dalyvavimas LSMU MA Ortopedijos traumatologijos klinikos ir Lietuvos artroskopijos chirurgų asociacijos organizuotoje mokslinėje praktinėje konferencijoje „Arthrex dienos Lietuvoje – naujovės artroskopinėje chirurgijoje“, Klaipėda.
2010 m. dalyvavimas mokslinėje – praktinėje konferencijoje „Gaivinimo ir skubiosios medicinos naujovės – 2010 m. rekomendacijos“, Vilnius.

• Asociacijos
Lietuvos bei Europos ortopedų traumatologų draugija

Palikti atsiliepimą

Komentarai

Atsiliepimus gali palikti tik pas šį gydytoją apsilankę manodaktaras.lt vartotojai. Atsiliepimų publikavimo ir administravimo manodaktaras.lt svetainėje ir programėlėje taisykles rasite čia

2024-03-27 | Rekomenduoja

Puiki daktare,viską išaiškina nuodugniai ir aiškiai, 100%rekomendacija.

2024-03-20 | Rekomenduoja

Gydytoja maloni, viską detaliai paaiškino ir išrašė siuntimą konsultuotis su kitu gydytoju dėl klubo sąnario operacijos. Tik mes tikėjomės, kad gydytoja pati atliks klubo sąnario operaciją.

2024-02-21 | Rekomenduoja

Labai maloni gydytoją,savo srities specialistė. Išaiškino viską labai aiškiai, patarė kaip ką reikia daryti, skyrė tolimesnį gydimą. Likau labai patenkinta.

2024-02-14 | Rekomenduoja

apsilankius pas gydytoja Akvilę Vilkytę, rodos negalavimai atsitraukia... - puikiai išsamiai paaiškino situaciją ir nuramino. Matosi, kad gydytoja yra savo srities profesionali specialistė, ir nuolat besitobulinanti.

2024-01-31 | Rekomenduoja

Puiki gydytoja, viską suprantamai išaiškino. Matosi jog savo srities specialistė

2023-12-07 | Rekomenduoja

Nuostabi gydytoja.

Gydytojus vertinti ir atsiliepimus rašyti gali tik prisijungę vartotojai. Prisijungti