Suraskite gydytoją ir užsiregistruokite vizitui

Filtravimas:
Pasidalinkite geriausiais daktarais su savo draugais!
Facebook Facebook Dalintis
Laboratorinės medicinos gydytojas  MEDTEST laboratorija, Garliava (COVID-19, kraujo tyrimai, skiepai)

MEDTEST laboratorija, Garliava (COVID-19, kraujo tyrimai, skiepai)

MEDTEST laboratorija, Garliava (COVID-19, kraujo tyrimai, skiepai) yra Laboratorinės medicinos gydytojas ir konsultuoja Kaune. M. (COVID-19, kraujo tyrimai, skiepai) pacientus priima MEDTEST laboratorija (Garliava).

Pasidalinkite geriausiais daktarais su savo draugais!
Facebook Facebook Dalintis
  • Paslaugos ir kainos:

    Paslauga Kaina Trukmė
    SARS-CoV-2 antigeno (Ag) nustatymas Šis tyrimas aptinka SARS-CoV-2 kapsidės baltymo antigeną nosiaryklės tepinėlyje dažniausiai 3-7 dieną po užsikrėtimo. Tyrimas yra atliekamas iš kvėpavimo takų mėginių – nosiaryklės (imamas tamponėliais iš abiejų nosies ertmių). Atvykdami dėvėkite medicininę veido kaukę ar respiratorių. 24 EUR 10 min.
    Koronaviruso nustatymas PGR metodu COVID-19 ligos simptomai: Dažni: Karščiavimas Sausas kosulys Nuovargis Retesni: Skonio ar kvapo nejutimas Gerklės perštėjimas Viduriavimas, pykinimas ar vėmimas Galvos skausmas Raumenų ar sąnarių skausmas Sunkūs: Apsunkintas ar negilus kvėpavimas Karščiavimas (virš 38 °C) Nuolatinis skausmas ar spaudimas krūtinėje Sumišimas Šis tyrimas skirtas diagnozuoti infekciją SARS-CoV-2. Tyrimo metu nustatoma genetinė SARS-CoV-2 informacija (viruso nukleino rūgščių fragmentai). Didžiausia tikimybė aptikti virusą iš nosiaryklės išskyrų – praėjus 2-7 dienoms nuo galimo užsikrėtimo. Tyrimas yra atliekamas iš kvėpavimo takų mėginių – nosiaryklės (imamas tamponėliais iš abiejų nosies ertmių bei nuo tonzilių ir minkštojo gomurio). Atvykdami dėvėkite medicininę veido kaukę ar respiratorių. Tyrimo rezultatai nustatomi per 24 val. Skubos tvarka atliekas tyrimas per 7-8 val., Klaipėdoje ir Kaune per 4-6 val. 76 EUR 10 min.
    SARS-CoV-2-anti-S kiekybinis antikūnų (tame tarpe ir IgG) prieš spyglio baltymą nustatymas Antikūnai susiformuoja mūsų organizme dažniausiai kaip atsakas į bakterinę ar virusinę infekciją. Organizmui pirmą kartą susidūrus su nauju infekcijos sukėlėju turi būti pagaminti nauji – specifiniai – antikūnai. Dėl to ligos pradžioje antikūnų arba nebus, arba bus labai mažai. Tyrimas naudojamas nustatyti SARS-CoV-2 antikūnų kiekį. Jei antikūnų kiekis yra pakankamas teigiamam tyrimo rezultatui, tai parodo, kad žmogus yra persirgęs arba pasiskiepijęs nuo SARS-CoV-2. Rekomenduojama atlikti ne anksčiau kaip po 14 dienų po galimo užsikrėtimo ar skiepijimosi. Kita vertus, rezultatas gali būti teigiamas ir anksčiau, nes kiekvieno žmogaus imunitetas yra skirtingo stiprumo. Gavus rezultatus tyrimą galima kartoti po tam tikro laiko, pasikonsultavus su gydytoju, tam, kad būtų įvertinta kaip kinta antikūnų kiekis. Tyrimas atliekamas iš kraujo. Kaip pasiruošti tyrimui? 12 val. nevalgyti, nevartoti maisto papildų. 12 val. negerti saldintų gėrimų. Bent 1 val. iki tyrimo nerūkyti. 48 val. nevalgyti riebaus ir kepto maisto. Galima gerti tik nedidelį kiekį vandens. Vengti fizinio krūvio ir emocinės įtampos. Pacientus tyrimams atlikti priimame tik iš anksto užsiregistravus. Mėginio paėmimo procedūrai atvykite vienas arba esant būtinybei tik su vienu šeimos nariu. Atvykdami dėvėkite medicininę veido kaukę ar respiratorių. Tyrimo rezultatai nustatomi tą pačią dieną. 21 EUR 10 min.

Apie specialistą:

Medtest laboratorijoje siūlomi profilaktiniai ir diagnostiniai kraujo tyrimai, kuriuos galima atlikti Jums patogiu laiku. Visus gydytojo paskirtus ar Jūsų pačių pasirinktus tyrimus atliekame tiksliai, saugiai, greitai ir patikimai.

Palikti atsiliepimą

Komentarai

Atsiliepimus gali palikti tik pas šį gydytoją apsilankę manodaktaras.lt vartotojai. Atsiliepimų publikavimo ir administravimo manodaktaras.lt svetainėje ir programėlėje taisykles rasite čia

Gydytojus vertinti ir atsiliepimus rašyti gali tik prisijungę vartotojai. Prisijungti