Suraskite gydytoją ir užsiregistruokite vizitui

Filtravimas:
Pasidalinkite geriausiais daktarais su savo draugais!
Facebook Facebook Dalintis
Kineziterapeutas Gabrielius Guogis

Gabrielius Guogis

Gabrielius Guogis yra Kineziterapeutas, Masažuotojas ir konsultuoja Vilniuje. G. Guogis pacientus priima AND klinika.

Pasidalinkite geriausiais daktarais su savo draugais!
Facebook Facebook Dalintis

Apie specialistą:

Tvirtai tikiu paprastu, praktišku ir įrodymais grįstu požiūriu, taikant kineziterapiją. Svarbu yra atlikti ne tik gydymą, bet ir edukuoti patį pacientą, kad jis galėtų sau padėti greitai ir efektyviai sustiprėti.
Visada turėjau didelį susidomėjimą nugaros skausmams ir jų prevencijai. Labai svarbu atkreipti į mokslu grįstas rekomendacijas, kurios mums leidžia sutaupyti laiką ir būti efektyvesniais.
Atramos-judėjimo sistemos sutrikimų kineziterapeutas.

• Kalba šiomis kalbomis:
Lietuvių
Anglų

• Kvalifikacijos tobulinimas:
„ClinicalAthlete's "Pain Science and What You Need to Know"“ (angl. Mokslas apie skausmą ir ką reikia žinoti). Sertifikatas. 2020 m.
„When you don‘t need to worry about knee valgus“ (angl. Kada nereikia nerimauti, dėl kelio deformacijos – valgus). Sertifikatas. 2020 m.
„Neck pain towards functional rehabilitation“ (angl. Peties skausmas funkcinėje reabilitacijoje). Sertifikatas. 2020 m.
„Frozen cold chilly a different take on stiff painful shoulders“ (angl. Kitoks požiūris į sustingusį ir skausmingą petį). Sertifikatas. 2020 m.
„Considerations for the rehabilitation of the older person“ (angl. Pagyvenusių žmonių reabilitacijos įpatumai). Sertifikatas. 2020 m.
ISM seminare "XXI a. mokytojas, lyderystė švietimo sistemoje" Sertifikatas. 2022 m.
“Applying Science to Practice” (angl. Mokslo taikymas praktikoje) by Erik Meira. 2022 m.

• Asociacijos
Masažuotojų asociacijos narys

Palikti atsiliepimą

Komentarai

Atsiliepimus gali palikti tik pas šį gydytoją apsilankę manodaktaras.lt vartotojai. Atsiliepimų publikavimo ir administravimo manodaktaras.lt svetainėje ir programėlėje taisykles rasite čia

2022-08-27 | Rekomenduoja

Džiaugiuosi, kad teko apsilankyti pas kineziterapeutą Gabrielių Guogį. Labai profesionaliai paaiškino mano problemas, parodė kokius pratimus turiu atlikti. Puikus kineziterapeutas. Malonus žmogus.

2022-08-24 | Rekomenduoja

Į kliniką atėjau būtent pas šį specialistą, t.y. kineziterapeutą ir masažuotoją Gabrielių Guogį. Esu patyrusi jo profesionalumą jau anksčiau, todėl ieškojau pagal pavardę. Ačiū už pagalbą dėl nugaros skausmų: konkretūs ir suprantami klausimai bei tinkamai parinktos procedūros ir patarimai.

Gydytojus vertinti ir atsiliepimus rašyti gali tik prisijungę vartotojai. Prisijungti