Suraskite gydytoją ir užsiregistruokite vizitui

Filtravimas:
Pasidalinkite geriausiais daktarais su savo draugais!
Facebook Facebook Dalintis
Kineziterapeutas Edita Šedė

Edita Šedė

Edita Šedė yra Kineziterapeutė ir konsultuoja Vilniuje. E. Šedė pacientus priima Kineziterapijos klinika "Osteomedika" (Savanorių pr. 11A).

Pasidalinkite geriausiais daktarais su savo draugais!
Facebook Facebook Dalintis

Apie specialistą:

Esu laimingas žmogus, nes man pavyko atrasti savo sritį. Dirbdama kineziterapeute aš darau viską, kas man patinka: padedu žmonėms, pati sveikai judu, nuolat mokausi naujų dalykų. Darbas su pacientais yra labai įdomus ir reikalaujantis nuolatinio kritinio mąstymo. Tam, kad pasiekčiau geriasią rezultatą – didelį dėmesį skyriu ištyrimui, paciento mokymui, gilinuosi į situaciją ir tuo pačių žvelgiu globaliai.

• Licencijos:
ASL-02320 Kineziterapeutas

• Kalba šiomis kalbomis:
Lietuvių
Anglų

• Mokslai:
2020–2021 m. Sporto universitetas, Kineziterapijos išlyginamosios studijos.
2012–2015 m. Vilniaus kolegija, Kineziterapija, Reabilitacijos bakalauras.

• Stažuotės:
2021 m. – stažuotė (Klaipėdos universitetas): •Neurosensorinė ir funkcinė diagnostika • Kineziterapijos metodikos • Ortopedija ir traumatologija kineziterapijoje • Fizioterapija • Vaikų psichomotorinė raida ir intervencija

• Kvalifikacijos tobulinimas:
2021 - 2024 m. - Standartizuotos neuroortopedinės ištyrimo ir gydymo technikos pagal Brils, Bartow, Cyriax, Vester (INOMT) kursai (Vokietijos osteopatijos ir manualinės terapijos institutas INOMT)
2023 m. - Funkcinė visceralinė terapija
2023 m. - Anatomy trains in motion (Katherine Pentecost (International))
2023 m. - Comprehensive Studio Module 1, Gateway Reformer 1 ir Judėjimo principai, Polestar® Pilates
2023 m. – “Krūtinės ląstos biomechanika. Segmentinės ir funkcinės korekcijos” ir “7 lygių kvėpavimo pagrindas. Disfunkcijos, diagnostika, būdų ir metodų integracija”
2023 m. – Kiti mokymai: “Darbas su aukšto meistriškumo sportininkais”. “Fizinis ir emocinis sportininko paruošimas prieš varžybas”. “Raumenų atpalaidavimas: nuo fiziologijos iki technikų”. “Ritminiai ėjimo pratimai: poveikis širdies ir kraujagyslių sistemai bei laikysenai”
2022 m. - Anatomy Trains in Training (Ari-Pekka Lindberg (International))
2022 m. - Mulligan manualinės terapijos koncepcija (Vaidas Stalioraitis (Australija))
2022 m. - Miofascinis sportinis masažas
2022 m. - Judesių anatomija, judesių fiziologija ”Dynamic functional movement“ (Animal flow; functional movement; skills conditioning; dynamic stretch & flow). (Israel Mallebre, Ispanija)
2022 m. – “Dubuo ir pėdos: disfunkcija, tarpusavio sąsajos, diagnostika ir gydymas” ir “Stuburo sąnarinis - skausminis sindromas”
2022 m. - Raumens struktūra, pažeidimai ir gydymo procesas (Mindaugas Gudelis – Barselonos klubo sporto gydytojas)
2022 m. –Kiti mokymai: “Kvėpavimo pratimų taikymas sporte. Optimali pramankšta ir atvėsimas”. “Judesių tikslumo, jausmo, kinestezijos, propriorecepcijos treniravimas”. “Ritminiai ėjimo pratimai: poveikis širdies ir kraujagyslių sistemai bei laikysenai”. “Laikysenos korekcija, taikant volavimo technikas”. “Stuburo skausminis sindromas sporte. Prevencijos galimybės ir jų taikymas”
2021 m. - Judėjimo sistemos sutrikimų gydymas Neurac 1 (REDCORD, Norvegija)

Palikti atsiliepimą

Komentarai

Atsiliepimus gali palikti tik pas šį gydytoją apsilankę manodaktaras.lt vartotojai. Atsiliepimų publikavimo ir administravimo manodaktaras.lt svetainėje ir programėlėje taisykles rasite čia

2024-02-03 | Rekomenduoja

Tikrai rekomenduoju, puikiai paaiškino kaip grečiau atsistatyti po traumos. Taip pat parodė mano silpnus raumenis ir davė patarimą kaip juos lavint.

2024-01-11 | Rekomenduoja

Esu dėkinga už pagalbą, išsamią analizę, paaiškinimus, ir žmogiškumą. Tikrai rekomenduoju, išsami analizė, parodyti ir paaiškinti pratimai, koja su meile išmasažuota ir išmyluota. Vakare po apsilankymo (atsitatinėju po Achilo operacijos) atrodė, kad galėčiau imti ir lakstyti. Sugrįšiu, o kitiems rekomenduoju šią puikią kinezeterapeutę.

2023-12-16 | Rekomenduoja

Puikiai bendraujanti specialistė. Labai žavi tai, kad nuolat tobulinasi mokymuose, gilina žinias ir siekia įgyti naujų kompetencijų.

2023-12-15 | Rekomenduoja

Tas jausmas, kai pirmą kartą ateini pas gydytoją ir jau žinai, kad gali pasikliauti specialistu. Lankiausi dėl nugaros problemų (išvaržų), nuo pirmo susitikimo - krūva naudingų patarimų, šiuolaikiškų metodikų ir pratimų. Edita iš karto sukėlė labai didelį pasitikėjimą, nes mačiau, kaip specialistė domisi savo sritimi, papildo supratimą apie problematiką iš įvairių kampų. Edita labai atidžiai pasigilino į mano problematiką ir pritaikė individualius gydymo metodus. Super

2023-12-13 | Rekomenduoja

Puiki jauna specialistė! Maloniai bendrauja, gilinasi į problemas. Po patemptos nugaros, padėjo greičiau atsistatyti. Rekomenduoju!

2023-12-09 | Rekomenduoja

Skundžiausi nugaros skausmais - apsilankiau pas kineziterapeutę Editą. Nuodugniai ištyrė, davė tikslingų gyvensenos bei sporto patarimų ko pasėkoje pavyko kelių savaičių bėgyje stipriai pagerinti situaciją su nugara. Labai dėkingas ir labai rekomenduoju

Gydytojus vertinti ir atsiliepimus rašyti gali tik prisijungę vartotojai. Prisijungti