Suraskite gydytoją ir užsiregistruokite vizitui

Filtravimas:
Pasidalinkite geriausiais daktarais su savo draugais!
Facebook Facebook Dalintis
Endokrinologas Raimonda Klimaitė

Raimonda Klimaitė

Raimonda Klimaitė yra Endokrinologė ir konsultuoja Kaune. R. Klimaitė pacientus priima Kardiolitos klinikos, Savanorių pr. 423, Kaunas, Endokrinologijos diegnostikos ir gydymo centras „Hormodernus“.

Pasidalinkite geriausiais daktarais su savo draugais!
Facebook Facebook Dalintis

Apie specialistą:

Konsultuoja pacientus, sergančius skydliaukės ligomis, retomis endokrininėmis ligomis, cukriniu diabetu, antinksčių ligomis, esant menstruacijų ciklo sutrikimams, nevaisingumui, padidėjusiam plaukuotumui.
Atlieka skydliaukės echoskopiją, vertina laboratorinius hormonų bei radiologinius tyrimus.

• Licencijos:
MPL-21974 Gydytojas endokrinologas
MPL-18705 Medicinos gydytojas

• Kalba šiomis kalbomis:
Lietuvių
Anglų

• Mokslai:
2013 m. Kauno medicinos universitetas – medicinos gydytojo kvalifikacija.
2017 m. Lietuvos sveikatos mokslų universitetas – gydytojo endokrinologo profesinė kvalifikacija.
Nuo 2018 m. Lietuvos sveikatos mokslų universiteto Endokrinologijos instituto doktorantė.
Disertacinio darbo tema: „TSHR iRNR raiškos ir TSHR promotoriaus metilinimo tyrimų diagnostinė bei prognozinė vertė sergantiesiems papiline skydliaukės karcinoma“.

• Kvalifikacijos tobulinimas:
Kasmetiniai gydytojų tobulinimosi kursai mokslinėse praktinėse konferencijose Lietuvoje (endokrinologija, diabetologija, ultragarsinė diagnostika)
Europos endokrinologų mokslinės praktinės konferencijos ir kongresai: Dubline (Airija), Miunchene ir Berlyne (Vokietija), Barselonoje (Ispanija), Lione (Prancūzija), Lisabonoje ir Porto (Portugalija), Kopenhagoje (Danija), Baltijos šalyse

• Asociacijos
Lietuvos endokrinologų draugija (LED)
Tarptautinė endokrinologų draugija (ISE)
Europos endokrinologų draugija (ESE)

Palikti atsiliepimą

Komentarai

Atsiliepimus gali palikti tik pas šį gydytoją apsilankę manodaktaras.lt vartotojai. Atsiliepimų publikavimo ir administravimo manodaktaras.lt svetainėje ir programėlėje taisykles rasite čia

2023-02-16 | Rekomenduoja

2023 vasario 15 d. teko apsilankyti Kauno miesto " Kardiolitoje " pas gydytoją endokrinologę Raimondą Klimaitę. Tai ne tik jauna , simpatiška mergina, bet ir puiki gydytoja, savo darbo srities specialistė. Po bendravimo su ja, išėjus iš kabineto, viduje jaučiau , tarytum sveikatos problemų kaip ir nebeliko, ( buvo padidėjęs cukrus organizme) . Duok Dieve Lietuvai daugiau tokių atsidavusių savo darbui ir savo darbo srities specialistų gydytojų. Didžiausia pagarba šiai gydytojai ir nuoširdus AČIŪ. Gintaras S.

2022-03-26 | Rekomenduoja

Nuostabi gydytoja!!! 5 metus vargau su savo liga, neturėjau pilnaverčio gyvenimo. Gyvenu užsienyje, ten niekas netyrinėjo, liepė medituoti. :/ Tik ši gydytoja įsiklausė į mano nusiskundimus, atliko išsamius tyrimus, nustatė diagnozę ir skyrė gydymą. Jaučiuosi visiškai kitu žmogumi. Esu labai dėkinga gydytojai už palaikymą, malonų ir profesionalų bendravimą. REKOMENDUOJU!!!

2019-12-27 | Rekomenduoja

Labai atsakinga, nuoširdi, išmananti savo darbą,

Gydytojus vertinti ir atsiliepimus rašyti gali tik prisijungę vartotojai. Prisijungti