Suraskite gydytoją ir užsiregistruokite vizitui

Filtravimas:
Pasidalinkite geriausiais daktarais su savo draugais!
Facebook Facebook Dalintis
Chirurgas Augustas Beiša

Augustas Beiša

Augustas Beiša yra Chirurgas, Pilvo chirurgas | abdominalinės chirurgijos gydytojas ir konsultuoja Vilniuje. A. Beiša pacientus priima Baltijos-Amerikos terapijos ir chirurgijos klinika.

Pasidalinkite geriausiais daktarais su savo draugais!
Facebook Facebook Dalintis

Apie specialistą:

• Licencijos:
MPL-22808 Abdominalinės chirurgijos gydytojas
MPL-22810 Gydytojas chirurgas

Palikti atsiliepimą

Komentarai

Atsiliepimus gali palikti tik pas šį gydytoją apsilankę manodaktaras.lt vartotojai. Atsiliepimų publikavimo ir administravimo manodaktaras.lt svetainėje ir programėlėje taisykles rasite čia

2023-12-12 | Rekomenduoja

Buvau labai patenkintas gydytojo darbu. Rekomenduoju jį visiems. Gydytojas buvo malonus, profesionalus, išsamiai atsakė į visus man rūpimus klausimus ir suteikė visą reikiamą informaciją. Mano bambos išvaržos operacija praėjo greitai ir sklandžiai. Neliko matomo rando. Operacija man buvo atlikta Vilniaus universiteto ligoninės Santaros klinikose.

2023-09-15 | Rekomenduoja

Ypatingai rekomenduoju mane operavusį gydytoją chirurgą Augustą Beišą. Niekada nerašau komentarų, bet šįkart tiesiog negalėjau nepasidalinti ir neišreikšti padėkos, pagarbos ir pasidžiaugti šiuo jaunu gydytoju. Konsultacijos metu gydytojas skleidė ramybę, viską iki smulkmenų išaiškino, buvo rūpestingas ir mandagus, todėl visiškai juo pasitikėjau. Nors operacija buvo sudėtinga, nes reikėjo šalinti visą skydliaukę su naviku prisitvirtinusiu prie trachėjos, bei limfmazgius, bet praėjo sklandžiai, be jokių komplikacijų. Gydytojas ypač kruopščiai susiuvo žaizdą, todėl ji labai minimali, atlikta ant kaklo linkio, kad būtų kuo mažiau pastebima. Tariu didžiulį AČIŪ gydytojui Augustui Beišai už jo besąlygišką atsidavimą darbui, nuoširdumą, paprastumą, rūpestį, operatyvumą atliekant skydliaukės šalinimo operaciją. Jei kam numatoma panaši operacija iš visos širdies rekomenduoju – gyd. Augustą Beišą. Tai gydytojas dirbantis iš pašaukimo. Galime būti ramūs, kad su tokiais gydytojais mūsų medicinos laukia šviesi ateitis. Didžiulės sėkmės, Jums gydytojau, profesinėje veikloje. Pacientė E.Stankuvienė.

2023-06-10 | Rekomenduoja

Nuoširdžiai rekomenduoju šį nuostabų chirurgą! Maždaug prieš mėnesį atliko tiroidektomijos operaciją dėl diagnozuotos skydliaukės papilinės karcinomos. Operacija praėjo sklandžiai, be jokių komplikacijų. Nuo pat pirmos konsultacijos, pajutau, kad galiu pilnai pasitikėti gydytoju ir nepergyventi, nes būsiu gerose rankose. Visu priešoperaciniu laikotarpiu ir po operacijos, gydytojas buvo empatiškas, rūpestingas, mandagus, konkretus ir kantrus. Išklausė ir atsakė į visus rūpimus klausimus, suteikė reikalingą informaciją ir nuramino, kai matė, kad pergyvenu dėl savo diagnozės ir nežinomybės, kas bus ateityje. Esu be galo už viską dėkinga ir linkiu gydytojui didžiausios sėkmės profesinėje veikloje!

Gydytojus vertinti ir atsiliepimus rašyti gali tik prisijungę vartotojai. Prisijungti