Suraskite gydytoją ir užsiregistruokite vizitui

Filtravimas:
Pasidalinkite geriausiais daktarais su savo draugais!
Facebook Facebook Dalintis
Burnos higienistas Ingrida Salemonavičiūtė

Ingrida Salemonavičiūtė

Ingrida Salemonavičiūtė yra Burnos higienistė ir konsultuoja Kėdainiuose. I. Salemonavičiūtė pacientus priima TAVO ODONTOLOGIJOS CENTRAS, Kėdainiai (Jonavos aikštė 2).

Pasidalinkite geriausiais daktarais su savo draugais!
Facebook Facebook Dalintis

Apie specialistą:

Ingrida odontologijos profesinio bakalauro laipsnį ir burnos higienisto profesinę kvalifikaciją įgijo 2012 m. Iškart po studijų pradėjusi dirbti pagal įgytą specialybę, ilgai netruko suformuoti puikius įgūdžius.

Ingrida mūsų odontologijos centre dirba su naujausiomis, saugiomis, draugiškomis aplinkai medžiagomis, pasitelkdama novatoriškiausias metodikas, pateisindama net išrankiausių klientų lūkesčius.

Savo darbe ji skiria daug dėmesio net tik burnos higienos atlikimui, bet ir edukacijai – konsultuoja bei moko pacientus individualios burnos ertmės ir dantų priežiūros, vykdo burnos ligų profilaktiką.

Dirbdama ji visiškai pasitiki savimi, jaučiasi atsipalaidavusi, yra linksma, o jos veidą puošia nuoširdi šypsena, kuri pacientus įkvepia burnos sveikatą paversti vienu iš svarbiausių prioritetų. Pasak Ingridos, stiprūs, sveiki ir gražūs dantys yra vertingiausia puošmena. Jos pacientai mūsų odontologijos centrą visad palieka su šypsenomis.

Ji itin žemiška, jautrios sielos asmenybė, o tai ypač ryškiai atsiskleidžia jos meilė šunims. Keturkojų bičiulių kompanija jai tarsi meditacija budistų vienuoliui – nepakeičiama, be diskusijų reikalinga ir dovanojanti geriausią poilsį bei palaimos minutes. Artimiausi draugai Ingridą pažįsta dar ir kaip ekstravagancijos mėgėją, vertinančią išskirtinį bei drąsų gyvenimo braižą, arba paprasčiau ir su šypsena – tiesiog “pankovą” asmenybę.

• Licencijos:
BPL-05837 Burnos higienistas

Palikti atsiliepimą

Komentarai

Atsiliepimus gali palikti tik pas šį gydytoją apsilankę manodaktaras.lt vartotojai. Atsiliepimų publikavimo ir administravimo manodaktaras.lt svetainėje ir programėlėje taisykles rasite čia

Gydytojus vertinti ir atsiliepimus rašyti gali tik prisijungę vartotojai. Prisijungti