Suraskite gydytoją ir užsiregistruokite vizitui

Filtravimas:
Pasidalinkite geriausiais daktarais su savo draugais!
Facebook Facebook Dalintis
Akušeris ginekologas Justina Račkauskienė

Justina Račkauskienė

Justina Račkauskienė yra Akušerė ginekologė ir konsultuoja Panevėžyje. J. Račkauskienė pacientus priima AJ Klinika, Panevėžio Affidea klinika.

Pasidalinkite geriausiais daktarais su savo draugais!
Facebook Facebook Dalintis
  • Paslaugos ir kainos:

    Paslauga Kaina Trukmė
    30 minučių vizitas nenurodyta 30 min.
  • Paslaugos ir kainos:

    Paslauga Kaina Trukmė
    Akušerio - ginekologo konsultacija 75 EUR nenurodyta
    Biopsija iš gimdos kaklelio (be histologinio ištyrimo kainos) 65 EUR nenurodyta
    Lytinių lūpų korekcija hialurono r. užpildų injekcijomis 329 EUR nenurodyta

Apie specialistą:

Gydytoja Justina Račkauskienė yra puikiai pacienčių vertinama gydytoja, kuri pasižymi profesionalumu bei kruopštumu.
Gydytoja specializuojasi nėštumo patologijos, vaisiaus ultragarsiniuose tyrimuose, bendrosios ginekologijos bei žindymo, laktacijos sutrikimų srityse.
Tobulinasi šalies akušerių ginekologų profesinėse konferencijose, taip pat „19th World congress on Human reproduction“ (2023), dalyvavo gydytojų tobulinimosi kursuose: „Šiuolaikinė specializuota reanimacinė pagalba“, „Šiuolaikinė specializuota akušerinė pagalba“, „Naujagimių gaivinimo kursai“, „Konfliktų valdymas ir bendravimas su pacientais“, „Antrojo nėštumo trečdalio vaisiaus ultragarsinis tyrimas (patikra)“, „Gimdos kaklelio kolposkopijos pagrindai“, išklausė „The Fetal Medicine foundation“ organizuotą nuotolinį kursą „The 11-13 Weeks Scan Online“. Yra Lietuvos akušerių ginekologų draugijos (LAGD), tarptautinės akušerijos ir ginekologijos ultragarso draugijos (ISUOG) narė, Lietuvos laktacijos ir žindymo konsultantų asociacijos (LLŽKA), Europos laktacijos konsultantų aljanso (ELACTA) narė.

• Licencijos:
MPL-21383 Gydytojas akušeris-ginekologas

• Kalba šiomis kalbomis:
Lietuvių
Anglų
Rusų

• Mokslai:
2016 m. baigė Akušerijos – ginekologijos rezidentūrą
Baigė 2011 m. LSMU, medicinos studijų magistrą

• Kvalifikacijos tobulinimas:
Tobulinasi šalies akušerių ginekologų profesinėse konferencijose,agalba“, „Šiuola dalyvavo gydytojų tobulinimosi kursuose: „Šiuolaikinė specializuota reanimacinė pikinė specializuota akušerinė pagalba“, „Naujagimių gaivinimo kursai“, „Konfliktų valdymas ir bendravimas su pacientais“, išklausė „The Fetal Medicine foundation“ organizuotą nuotolinį kursą „The 11-13 Weeks Scan Online“.

• Asociacijos
Lietuvos akušerių ginekologų draugijos (LAGD) narė
Lietuvos laktacijos ir žindymo konsultantų asociacijos (LLŽKA) narė
Europos laktacijos konsultantų aljanso (ELACTA) narė

Palikti atsiliepimą

Komentarai

Atsiliepimus gali palikti tik pas šį gydytoją apsilankę manodaktaras.lt vartotojai. Atsiliepimų publikavimo ir administravimo manodaktaras.lt svetainėje ir programėlėje taisykles rasite čia

2024-03-26 | Rekomenduoja

Nuostabi gydytoja. Tikra savo srities profesionalė. Dižiausios rekomendacijos!

2024-03-21 | Rekomenduoja

Patys geriausi atsiliepimai apie AJ kliniką ir gyd. Justiną Račkauskienę! Konsultacija ir echoskopija atlikta labai kruopščiai ir išsamiai, niekur neskubama, skiriamas dėmesys. Buvo labai jauku, malonu ir gera. Bendravimas labai šiltas ir nuraminantis. Viskas labai išsamiai paaiškinama, galima klausti. Padaryta daug vaisiaus nuotraukų, 3D nuotrauka iškart telefone! Tiesiog nuostabu! Esu maloniai nustebinta!

2024-03-19 | Rekomenduoja

Geriausi atsiliepimai apie šią gydytoją. Išsamiai atsako į rūpimus klausimus, labai nuoširdus, malonus bendravimas, nuramina. Labai rekomenduoju!

2024-03-18 | Rekomenduoja

Nuostabi gydytoja ir labai šiltas žmogus. Skleidžianti gerą energiją, nuteikia tik geroms emocijoms. Išsami konsultacija, atsakymai į visus rūpimus klausimus. Džiaugiuosi, kad ją radau

2024-03-16 | Rekomenduoja

Didžiausios rekomendacijos! Maloni,rūpestinga ,išsamiai viską paaiškino ,tikrai nuostabi gydytoja !!!

2024-03-14 | Rekomenduoja

Vizitas pas gydytoją J. Račkauskienę kaip visada praėjo sklandžiai. Gydytoja išsamiai atsakė į visus rūpimus klausimus, paskyrė reikalingus tyrimus. Malonus, paprastas žmogiškas bendravimas, profesionalumas dėl ko pas šią specialistę atvykstu iš kito miesto.

Gydytojus vertinti ir atsiliepimus rašyti gali tik prisijungę vartotojai. Prisijungti